За брандинга, метриките и инфлуенсърите с Мартин Милиев

За брандинга, метриките и инфлуенсърите с Мартин Милиев

Мартин Милиев говори с Жюстин Томс в подкаста "Създателите - дигиталните оптимисти на България" за брандинга на марките, метриките, аналитичните инструменти, social media intelligence, данните за потребителите и как функционира инфлуенсър маркетинга в България.

Подкаст с Мартин Милиев.mp3 39 MB

 

Publicis Groupe България
относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. MSL предлага на своите клиенти стратегическо консултиране и креативен подход при създаването на кампании, които са интересни и стойности за публиките и водят до ефективен резултат.

MSL Sofia е агенция за PR и стратегически комуникации в Publicis Groupe България, която е лидер в комуникациите в глобален план и в България и предлага цялостен модел на работа  – от стратегическо консултиране до ефективно изпълнение, съчетавайки маркетинг и дигиталната бизнес трансформация. Publicis Groupe партнира на клиентите в тяхното бизнес развитие, като осигурява централизиран достъп до експертизата на екипите и акцентира върху персонализираните и индивидуални маркетингови решения. 

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България