Втори плейлист на Biologique Recherche в Spotify, вдъхновен от Алекс Раева

Втори плейлист на Biologique Recherche в Spotify, вдъхновен от Алекс Раева

Вторият Spotify плейлист на Biologique Recherche Bulgaria - Beauty & Music Mix by Alex Raeva е създаден от прекрасната Алекс Раева.

В него са подбрани песни, които да донесат зареждащо настроение в края на лятото и да помогнат да го запазим по-дълго през предстоящите месеци.

Можете да откриете плейлиста в линка по-долу.

Последвайте профила на Biologique Recherche Bulgaria, за да чуете първия плейлист - Glowing Skin & Strong Coffee, посветен на сутрешните ритуали за красота, както и останалите, които предстои да създадем.

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. MSL предлага на своите клиенти стратегическо консултиране и креативен подход при създаването на кампании, които са интересни и стойности за публиките и водят до ефективен резултат.

MSL Sofia е агенция за PR и стратегически комуникации в Publicis Groupe България, която е лидер в комуникациите в глобален план и в България и предлага цялостен модел на работа  – от стратегическо консултиране до ефективно изпълнение, съчетавайки маркетинг и дигиталната бизнес трансформация. Publicis Groupe партнира на клиентите в тяхното бизнес развитие, като осигурява централизиран достъп до експертизата на екипите и акцентира върху персонализираните и индивидуални маркетингови решения. 

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България