Управление на лични финанси за студенти по време на криза - възможност или предизвикателство?

Управление на лични финанси за студенти по време на криза - възможност или предизвикателство?

На 28 и 29 ноември ще се проведат 2 интерактивни уебинара с фокус към студентите и често срещаните предизвикателства в управлението на личните финанси. Целта е да се споделят опит и похвати, които да помогнат на младите хора да постигнат финансово независим живот чрез повишаване на финансовата грамотност и знания. Организаторите от фондация Джуниър Ачийвмънт България и дружеството NN България са се погрижили да покрият възможно най-пълен спектър от теми, отнасящи се до основните финансови услуги и инструменти. В програмата ще се включат лектори – професионалисти от държавния, образователния и бизнес сектор в България, както и ментори, за да може темите да бъдат разгледани подробно от различни гледни точки.

По време на първия уебинар, програмата ще е насочена към личното благосъстояние на човек. Основните теми, които ще бъдат разисквани са свързани със самооценка на финансовото състояние, спестявания и депозити, кредитни инструменти и защита на личните средства.

През втория ден от инициативата – 29 ноември (неделя), след като вече имат познания за управлението на личните си финанси, студентите ще се запознаят с инструменти, които биха им помогнали да запазят или мултиплицират финансовите си активи. Ще бъдат представени похвати и практики за инвестиции, застраховане, както и пенсионно осигуряване. Една от горещите теми на деня – „Превенция от финансови измами“, също ще бъде акцент в този ден.

Инициативата, подкрепена от NN България, е отворена безвъзмездно за всеки, който желае да повиши своята финансова грамотност, лични финанси и благосъстояние. Поради големия интерес по темата и ограничения брой квоти, участието в сесиите става само чрез предварителна безплатна регистрация. Всички желаещи могат да направят това на следния линк: https://bit.ly/32Va5Wu

JAB_NN_FinIQ.png 412 KB JAB_NN_FinIQ.docx 98 KB

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България