TP Vision представи новите 4K OLED телевизори в България

TP Vision представи новите 4K OLED телевизори в България

Сред акцентите е Philips 65OLED984 с Bowers & Wilkins звук и 4-странен Ambilight

TP Vision – компанията, която разработва и произвежда телевизорите и аудио продуктите с марка Philips, представи своите нови продукти за 2019 година на българския пазар. Сред вълнуващите предложения е флагманът Philips 65OLED984 с 4K UHD OLED+ Android TV, Bowers & Wilkins звук и 4-странен Ambilight.

Вниманието привлича и 3,1-канален саундбар PB603 с безжичен събуфър, Dolby Atmos®, HDMI, HDMI/ARC и мощност 300 W.

„Щастливи сме да представим нашата нова, 9-та OLED серия телевизори на българския пазар. Благодарение на технологичните иновации и нововъведения като 4-странен Ambilight, всепоглъщащият Bowers & Wilkins звук, видео процесора P5 и Android TV/AI с гласово управление, предлагаме на пазара телевизори, които носят несравнимо усещане за реалност и магични възприятия за потребителите“, заявява Георги Михайлов, регионален мениджър на TP Vision за България, Македония, Албания и Косово.
Story image

Спираща дъха картина и кинематографичен звук

Новите OLED модели на Philips комбинират най-доброто от едноименната технология с процесора P5, за да предложат едно завладяващо зрително изживяване. Потребителят се наслаждава на телевизори с най-истинските нюанси на черно, наситени цветове, най-реалистичните естествени тонове на кожата и невероятно плавно движение. Всеки детайл е с невероятна дълбочина на изображението, чисто и по-ясно качество на образа. 

Ярък пример е 55-инчовият и 65-инчовият 4K UHD OLED+ телевизор Philips 65OLED934 с Android TV и B&W звук, който предлага ново ниво на визуално и аудио изживяване. Ексклузивният дизайн на високоговорителите от легендарните аудио инженери Bowers & Wilkins предоставя вълнуващо реалистично представяне. Насочени нагоре високоговорители извличат максимума от Dolby Atmos. 3-то поколение видеопроцесор P5 осигурява съвършенство на картината независимо от източника.

Story image

Елегантен дизайн и перфектно интериорно допълнение

Телевизоритe Philips се отличават с автентично красиви материали и съчетание от функционалност и форма.

С 65OLED984 зрителят изживява гледането на телевизия в съвсем нова светлина. Този спиращ дъха 65-инчов OLED+ телевизор има характерен дизайн с окачена звукова система и 4-странен Ambilight, което автоматично го превръща в желан акцент за всеки модерен дом. Интелигентните светодиоди на Ambilight системата създават светлинно шоу върху стената зад екрана в унисон с картината, потапяйки зрителя в същински драматизъм и естествен реализъм. За обработката на картината се грижи видео процесор от последно поколение P5 Pro, който в съчетание с OLED дисплея, обезпечават картина с безкомпромисно качество и оптимален контраст.

Иновациите от Bowers & Wilkins, вграден събуфер, високоговорители за високи честоти и широколентови мембрани, произвеждат дълбоки и изразителни баси, неподправен диалог и кристално ясни високи честоти, които просто „зашеметяват“ сетивата и „превземат“ околното пространство. Вграденият саундбар с висококачествен плат на Kvadrat, е акустично прозрачен и позволява на всеки искрящ детайл да се излива свободно от високоговорителя в стаята.

Освен моделите от флагманската 9-та серия, впечатление правят и телевизорите от серия Performance 7304/7354 – The one to watch. С отличен баланс на функционалност и характеристики: 4K UHD, Ambilight, Android TV, Google Assistant, видео процесор P5, Dolby Vision и Dolby Atmos, елегантен дизайн, висококачествени материали, въртяща се стойка,тънка метална рамка и изключително голям набор размери от 43 до 75“.

Всички смарт UHD телевизори Philips от 2019 година поддържат HDR стандартите HDR10+ и Dolby Vision, както и последния звуков формат Dolby -  Dolby Atmos. Това означава само едно - контраст, яркост, цвят и оригинални детайли на HDR съдържанието, които отразяват първоначалните намерения на режисьора, в съчетание със звуково изживяване от ново измерение.

Soundbar системите на Philips не само предоставят по-богат звук. Всички те осигуряват чисти линии и ниски профили за дискретно позициониране, а много от моделите могат да бъдат монтирани и на стена. Актуално предложение на нашия пазар през 2019 г. е soundbar система с Dolby Atmos Philips PB603. Мощното 300 W устройство увеличава въздействието без значение какво гледате. Тънък безжичен събуфър допринася за по-дълбок бас, а Dolby Atmos създава триизмерен съраунд звук, който се разлива над и около вас.

За TP Vision

TP Vision е водеща компания в света на визуалните дигитални развлечения. Тя се фокусира върху разработването, производството и търговията на телевизори и аудио продукти Philips в Европа, Русия, Близкия Изток, Бразилия, Аржентина, Уругвай, Парагвай и определени страни в Тихоокеанска Азия. Ние правим това чрез обединяването на дългогодишната традиция и опит в дизайна и иновациите на Philips с безупречните оперативни процеси, гъвкавост и бързина на TPV технологията.

Комбинирайки тези силни страни, предлагаме висококачествени телевизори на пазара: интелигентни и лесни за употреба с изискан стил. Вярваме в създаването на продукти, които осигуряват пълноценно телевизионно изживяване на потребителите. С телевизорите Philips TP Vision е глобален лидер на пазара. TP Vision е ексклузивният лицензоносител на марката телевизори Philips за изброените по-горе континенти. Телевизионната компания е 100 % собственост на TPV, водещият световен производител на монитори и LCD TV. Групата на TPV е била в състояние да управлява растежа си през годините, като базира своите икономии от мащаба и основните компетенции в R&D, производството, логистичната ефективност и качество. За TP Vision работят близо 2000 души в различни държави по света.

Philips 2019 New OLED TV lineup_161019.docx 45 KB

 

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България