Тихомир Златев e новият творчески директор на рекламна агенция Red Lion

Тихомир Златев e новият творчески директор на рекламна агенция Red Lion

Рекламна агенция Red Lion, част от водещата група за маркетингови комуникации в страната Publicis Groupe България, обяви назначението на Тихомир Златев като творчески директор.

Тихомир Златев е професионалист с богат опит от близо 13 години в областта на рекламата и графичния дизайн, като 8 от тези години прекарва в различни агенции и позиции, от арт директор до творчески лидер, именно в Publicis Groupe България. Започва професионалния си път през 2008 г. като графичен дизайнер в New Moment New Ideas, след което през 2012 г. се присъединява към Leo Burnett, също част от Publicis Groupe. Реализирал е десетки проекти за клиенти като Nestlé, Ferrero, Molson Coors, OMV, Econt, Coca-cola, Vivacom и много други. Притежава художествено образование по фотография, кино и телевизия.

„В Red Lion залагаме на създаването на ефективни кампании и идеи, които помагат на нашите клиенти да имат позитивно въздействие върху крайните потребители.Правилното творческо решение създава силна връзка между брандовете и хората, и това търсим с нашите клиенти и партньори като краен резултат. Екипът на Red Lion и Тихомир начело на творческия продукт, ще затвърдим именно това в нашите услуги.“ – заявява Георги Пергелов, управляващ директор на Red Lion, част от Publicis Groupe България.
Story image

Тихомир се развива професионално, работейки с някои от най-големите имена в българската реклама на нашето време. В работата си преплита познания, умения и идеи от областта на киното, фотографията и режисирането, които са и неговите лични интереси. С присъединяването си като творчески директор към Red Lion, той ще има за задача да развива творческия потенциал на агенцията и новосформирания екип от млади мислещи хора, със своя опит, широка експертиза, поглед към новите и смели творчески решения, и с прецизното си отношение към всяко ново предизвикателство.

„Най-голямото предизвикателство пред мен е да мотивирам хората от екипа така, че да дават най-доброто от себе си, като в същото време се забавляват и не правят компромис с личните си ценности. Стремя се да разбирам и помагам на екипа, с който работим заедно. Да сме сплотени и да бъдем хора, преди всичко. В професионален аспект, предизвикателството пред нас, творческите специалисти, е да създаваме съвременна комуникация за хората чрез използването на дигитални канали, като не загърбваме човешкото, а напротив – извеждаме го на преден план. Стремежът ни е да даваме комуникационни и творчески решения във възможно най-пълен спектър, стъпили на силни и смислени прозрения за човешките нагласи и предпочитания.“ споделя вижданията си Тихомир Златев.

 

За Publicis Groupe – The Power of One

Publicis Groupe е лидер в комуникациите в глобален план и в България и предлага цялостен модел на работа  – от стратегическо консултиране до ефективно изпълнение, съчетавайки маркетинг и дигиталната бизнес трансформация. Publicis Groupe партнира на клиентите в тяхното бизнес развитие, като осигурява централизиран достъп до експертизата на екипите и акцентира върху персонализираните и индивидуални маркетингови решения. 

Publicis Groupe България обединява девет специализирани звена - Saatchi&Saatchi, Leo Burnett, Red Lion, Digitas, MSL, Publicis Dialog, Brandworks, Zenith и Starcom, които работят в областта на рекламата, връзките с обществеността, промоционален и събитиен маркетинг, маркетинг към купувача и комуникация на местата на продажба, стратегическо планиране и бизнес дизайн, дигитални маркетингови и бизнес решения, производство на аудиовизуални продукти, медийни стратегии и медийно планиране и купуване.

Red Lion_press release_09.05.2022.docx 364 KB RedLion_logo_2022.jpg 965 KB RedLion_logo_2022.png 343 KB Tihomir Zlatev.jpg 211 KB
Ива Григорова Директор PR бизнес, MSL Sofia

 

 

Publicis Groupe България
относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България