Tek Experts спечели златна награда на Career Show Awards 2020

Tek Experts спечели златна награда на Career Show Awards 2020

Tek Experts, водеща компания за предоставяне на първокласни услуги в сферата на софтуерната и техническа поддръжка, обяви, че е спечелила златно отличие на наградите за най-добър работодател Career Show Awards 2020. Компанията е отличена с първо място в категория „Стратегия за оценяване на служителите“ за своята програма „Let’s Talk“ („Нека говорим“). Общо 326 кандидатури на работодатели в България се състезаваха в конкурса в различни категории.

Разработена преди 2 години с амбицията да въведе подход в професионалното представяне и оценяване на служителите, който да бъде адаптиран както за тях, така и за средата с постоянно променящите се очаквания към работното място, програмата „Нека говорим“ цели да подпомага индивидуалното израстване на кадрите в Tek Experts, разглеждайки в обща зависимост работните цели, обратната връзка между хората и кариерното развитие. Програмата насърчава двустранните и открити отношения при целеполагане и цялостно оценяване на годишното представяне, за да постига ефективни резултати за компанията като общност, както и за самите служители като индивидуални личности. За повишаване на професионалната експертиза Tek Experts организира различни видове въвеждащи обучения, предоставя достъп до база данни с онлайн обучителни материали в собствените си системи за обучение Tek Learning и Tek Space.

„Щастливи сме да получим тази награда, тъй като поставя в центъра на вниманието усилията на нашите екипи и служители да споделят обща визия за развитие, която съответства на ценностите на компанията. “Нека говорим“ е наша глобална програма за професионално представяне и е предназначена да подпомага личния растеж и развитието на всички наши служители, което е наистина важно за Tek Experts. Благодарение на програмата, сме в състояние да подпомагаме стремежите и желанията на хората към постоянно усъвършенстване и кариерно израстване, на база ясни цели и открита дискусия. Това от своя страна ни помага да предоставяме качествено и ефективно клиентско обслужване.“ – споделя Кат Ръш, глобален ръководител и лидер развитие в Tek Experts.

Програмата „Нека говорим“ е част от цялостната стратегия за работодателска марка на Tek Experts, в която са включени партньорства с образователни институции и други вътрешни програми за кариерно развитие, коучинг, изграждане на екипи и ръководители от първо ниво.

Допълнителна информация за Tek Experts

Tek Experts е глобален доставчик на услуги за поддръжка в областта на ИТ, както и в разработването на софтуерни продукти. Компанията оперира в 7 държави на 4 континента: Европа, Азия, Африка и Америка. На българския пазар Tek Experts присъства от 10 години, като заема лидерски позиции в областта на задълбочено техническо обслужване на различни бизнеси. ​ Служителите на компанията тук са приблизително 900.

https://www.tek-experts.com/bg-bg

За контакт:

Илияна Маргаритова, PR Мениджър, Tek Experts, тел. 0888305044, iliyana.margaritova@tek-experts.com

Димитър Манлиев, PR Мениджър, MSL Sofia, тел. 0896786736,dimitar.manliev@msl.bg

Press release_Career show awards_Tek Experts.docx 182 KB

 

 

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България