Sun Wave Pharma е новият ключов играч на фармацевтичната сцена в България

Sun Wave Pharma е новият ключов играч на фармацевтичната сцена в България

Мисията на компанията е да направи утрешния ден по-здравословен чрез иновативни нутрицевтични решения

Sun Wave Pharma е нутрицевтичен лидер с амбиция да стане водещата фармацевтична компания на българския пазар, като се фокусира върху високото си ниво на медицинска експертиза, доверие и постоянна колаборация с лидери на мнение (KOLs). Откриването на клона в България стана през януари 2023 г., правейки България първата държава от региона след Румъния с офис на Sun Wave Pharma.

Ръководена от Анета Ценова, вниманието на компанията в България ще бъде фокусирано върху установяване на позицията ѝ на местния пазар, благодарение на експертизата на екипа. Sun Wave Pharma вече е номер 1 нутрицевтична компания в Румъния, където е открита през 2008 г. и сега е част от Sun Wave Pharma Luxembourg Holding. От януари 2022 г. главен изпълнителен директор на холдинга е Бедрос Калфаян с повече от 25 години опит на разнообразни мениджърски позиции, заемайки регионални роли в компании с международно значение.

Изключително развълнувана съм да бъда част от екип с толкова образовани и талантливи хора, които посвещават цялата си енергия в подобряване на общественото здраве. Ние знаем силата и ефективността на продуктите ни и нямаме търпение да затвърдим позицията на Sun Wave Pharma като лидер в сферата на обсервационните проучвания, храненето и здравето на хората. Вярваме в революционния характер на нашите иновации не само по линия на медицината, но също така и за човешкото здраве и цялостното разбиране за добра храна и качествен живот.“Анета Ценова, Управител на Sun Wave Pharma България.
Анета Ценова, Управител на Sun Wave Pharma България
Анета Ценова, Управител на Sun Wave Pharma България

В същността на работата на компанията стои високо ниво на медицинска експертиза и доверие, и постоянно партньорство на регионално ниво с 235 лидери на мнение (KOLs), уважавани лекари, професори в медицински университети, ръководители на клиники и отделения от различни медицински специалности, които изпълняват ролята на посланици на медицинска експертиза. 60 уважавани лекари участват в консултативния съвет на Sun Wave Pharma и помагат на компанията винаги да е в крак с най-новите медицински открития и проучвания. По този начин, те предлагат подобрения и иновации във всяка категория, в която компанията оперира.

Sun Wave Pharma не е просто поредната фармацевтична компания на пазара, тъй като всички техни продукти попадат в категорията на нутрицевтици. Това са уникални хранителни добавки, които са доказани не само като безопасни, но и като силно ефективни под строгото наблюдение на експерти, лидери в сферата на медицината. Sun Wave Pharma провежда повече от 30 проучвания на година и от 2016 г. насам, компанията успешно е завършила над 230 от тях. Sun Wave Pharma никога не лансира продукт преди той да е научно валидиран за безопасност и ефективност.

Нутрицевтици е световно признат термин, съставен от думите “Nutrition” (храна) и “Pharmaceuticals” (медикаменти). На регионално ниво Sun Wave Pharma има портфолио от 70+ уникални предложения, които покриват категории като здраве на червата, здраве на мозъка, здраве на черния дроб, инфекция на пикочните пътища (UTI), здраве на ставите, мъжко здраве, детско здраве, витамини, минерали и добавки (VMS), настинка и грип, перинатално здраве, женско здраве, менопауза, фертилност и метаболитно здраве. В България, компанията вече лансира следните нутрицевтици в подкрепа на: сърдечно-съдовата система Endolex, Procor Forte, StressClean Complex, нервната система Neurovert Forte, Neurovert флакони, Tiolin Complex и за детското здраве Imunice, RinoSun, Wormex, които могат да бъдат намерени в аптечната мрежа. Освен това има и други категории, посветени на подобряване на здравето и качеството на живот, с много продукти с възможности за допълнително развитие.


За Sun Wave Pharma

Sun Wave Pharma е основана в Румъния през 2008 г. и е част от Sun Wave Pharma Luxembourg Holding.

Sun Wave Pharma е номер 1 нутрицевтична компания в Румъния. Компанията промотира широк спектър от натурални продукти чрез 9 стратегически дивизии и медицински екип от 330 представители в цяла Румъния.

Лора Лазарова Senior PR Consultant, MSL Sofia
Aneta_Tzenova_SWP.jpg 6 MB SWP.jpg 106 KB SWP_Press_release_060223.docx 189 KB

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България