SkyShowtime завършва разгръщането си в Европа

SkyShowtime завършва разгръщането си в Европа

Новата европейска услуга за стрийминг ще завърши разрастването си в Европа с последни лансирания в Испания и Андора на 28 февруари

Последните лансирания завършват разгръщането на SkyShowtime на повече от 20 пазара и така предоставят разнообразна селекция от невероятни развлечения, включително нови, ексклузивни и оригинални сериали от най-големите световни студия

SkyShowtime ще завърши разгръщането си на всички пазари за само пет месеца

SkyShowtime – следващата страхотна услуга за стрийминг за Европа – ще завърши успешното си разгръщане в Европа през 2023 г., представяйки своята страхотна оферта на последните пазари от региона - Испания и Андора на 28 февруари. Услугата за стрийминг, която получи пълно регулаторно одобрение през февруари 2022 г., само за пет месеца ще бъде пусната на повече от 20 пазара.

Разгръщането на SkyShowtime започна през септември 2022 г., когато услугата дебютира в Скандинавските държави с лансирането сина пазарите в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция. През октомври SkyShowtime представи в Холандия и Португалия първокласната си продукция от холивудски филми и ексклузивни нови сериали от най-големите студия в света. След ексклузивно събитие, свързано с лансирането в Амстердам, посетено от международни знаменитости през ноември, SkyShowtime завърши 2022 г., като навлезе за първи път в Централна и Източна Европа, стартирайки в Босна и Херцеговина, България, Словения, Сърбия, Хърватия и Черна гора през декември.

Днес SkyShowtime вече е достъпна и на останалите пазари в Централна и Източна Европа, включително Албания, Косово, Полша, Румъния, Северна Македония, Словакия, Унгария и Чехия. Със стартирането на услугата в Испания и Андора на 28 февруари успешното разгръщане на SkyShowtime ще бъде завършено.

Днес SkyShowtime обяви и два оригинални филма на испански език, които скоро ще бъдат пуснати в услугата: дългоочакваните Bosé и Los Enviados. Освен това компанията обяви, че няколко нови и ексклузивни сериала ще имат премиера по SkyShowtime през следващите месеци, включително Fatal Attraction и Grease: Rise of the Pink Ladies, както и A Town Called Malice, Lioness, Rabbit Hole. Yellowstone S5 Part B също ще има премиера през следващите месеци.

Story image

Миналия месец, по време на сключването на голяма сделка за придобиване на програми, SkyShowtime също обяви, че е придобила изключителни права в цяла Европа за 21 оригинални филма на HBO Max, включително 168 епизода с оригинални сценарии. Три чисто нови сериала ще бъдат с марката SkyShowtime Originals и ще имат своята световна премиера по SkyShowtime. Те включват ID (Финландия и Швеция), The Winner (Чехия и Словакия) и Warszawianka (Полша). Освен това по SkyShowtime ще се състои и премиерата на втория сезон на Por H o Por B (Испания) ​ Придобиването им ускорява навлизането на SkyShowtime в сферата на оригиналното съдържание и ще подсили предстоящите предложения за местно съдържание на всички територии.

Освен своята достъпност директно за потребителите чрез уебсайта: www.skyshowtime.com и чрез приложението на SkyShowtime за Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast и LG TV. SkyShowtime днес обяви и партньорство със Samsung. От 14 февруари клиентите на всички пазари ще могат да гледат SkyShowtime на избрани смарт телевизори с марката Samsung*.

Главният изпълнителен директор на SkyShowtime Монти Сархан сподели:„Само за пет месеца SkyShowtime стартира на над 20 пазара в цяла Европа. Много се гордея с целия екип, който положи изключителни усилия, за да стане това реалност. Ние сме отдадени на тези пазари и с радост осигуряваме на клиентите си нови развлечения на цена, която много ще им хареса. От най-новите сериали и хитови филми на нашите емблематични и световноизвестни студия до оригинални програми, SkyShowtime е следващата страхотна услуга за стрийминг за Европа.“

Създадена специално за Европа, SkyShowtime разполага с екипи в шест регионални офиса. Приложенията и съдържанието ще бъдат достъпни на 18 различни езика на пазарите.

SkyShowtime предлага на своите клиенти достъп до ексклузивни телевизионни премиери на кино филми от Universal Pictures и Paramount Pictures, нови и ексклузивни сценарии на сериали, детско и семейно съдържание и селекция от емблематични библиотечни заглавия и бокс сетове на Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock – всички за стрийминг на едно място.

*Услугата на SkyShowtime ще е достъпна на модели на Samsung Smart TV от 2017 г. или по-нови, работещи с Tizen OS 3.0 или по-нова версия.

За повече информация посетете:

Уебсайт: www.skyshowtime.com
​Нюзрум: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime

Данни за контакт: 

За допълнителна информация изпратете имейл на skyshowtimeenquiries@mcsaatchi.com


За SkyShowtime

SkyShowtime е следващата страхотна услуга за стрийминг в Европа, налична на над 20 пазара и обхващаща над 90 милиона домакинства. Вече се предлага в Албания, Босна и Херцеговина, България, Дания, Косово, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Северна Македония, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Финландия, Холандия, Хърватия, Черна гора, Чехия и Швеция. ​ В Андора и Испания услугата ще стартира на 28 февруари 2023 г.

Съвместно начинание на Comcast и Paramount Global, SkyShowtime предоставя най-добрите развлечения, филми и оригинални сериали на емблематичните марки Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock. SkyShowtime ще бъде дом и на редица ексклузивни местни продукции, както и на сериали с марката SkyShowtime Original.

 

SKYSHOWTIME_LAUNCH COMPLETED_140223.docx 20 KB SkyShowtime Yellowstone 2.png 5 MB SkyShowtime_main.png 21 MB

 

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България