SkyShowtime представя впечатляващия списък със заглавия, които ще предлага през 2024 г. и след това

SkyShowtime представя впечатляващия списък със заглавия, които ще предлага през 2024 г. и след това

Сред обявените наскоро оригинални сериали на SkyShowtime е и документалният сериал за спортната легенда Schmeichel

Новите и ексклузивни сериали, които ще бъдат представени от услугата, включват Landman на Тейлър Шеридан и Кристиан Уолъс с участието на Били Боб Торнтън и Деми Мур, The Day of the Jackal с участието на Еди Редмейн и Лашана Линч

Сред хитовите сериали, които се завръщат, са Frasier (сезон 2), Poker Face (сезон 2), Lioness (сезон 2), Tulsa King (сезон 2) и Yellowstone (сезон 5Б)

SkyShowtime също така ще представи и впечатляваща колекция от хитове в боксофиса, сред които са Боб Марли: One Love, Гадни момичета, Патешки истории и номинираният за Academy Award® за най-добър филм Заседнали

 

Изтегляне на изображения оттук: https://we.tl/t-GTw4NAO8rJ

Днес SkyShowtime обяви колекцията си от нови и ексклузивни заглавия, чиято премиера предстои през 2024 г. и след това.

SkyShowtime е ексклузивният дом на най-добрите сериали от Paramount, NBCUniversal и Sky Studios и потвърди предлагането на поредица от заглавия със звезден актьорски състав, които ще бъдат достъпни за членовете по-късно тази година.

SkyShowtime разшири предложенията си, като включи и документални творби, сред които е и оригиналното заглавие Schmeichel, продуцирано съвместно със SkyShowtime. Звездата от световна величина – датският вратар Петер Шмайхел е най-награждаваният вратар в историята на Висшата лига и един от най-великите вратари на всички времена. Част от забележителния датски отбор на аутсайдерите, който спечели Европейския шампионат през 1992 г., той се превърна в опора на Манчестър Юнайтед по време на най-успешната им ера под ръководството на сър Алекс Фъргюсън.. Документалната творба Schmeichel е невероятна семейна история за успех, провали и спасение, която проследява както върховете, така и не толкова славните моменти в неговата впечатляваща 22-годишна кариера.

Story image

Klitschko: More Than a Fight, чийто режисьор е отличения с множество награди Кевин Макдоналд, ще предложи на зрителите на SkyShowtime уникален поглед върху бившия боксьор и световен шампион в тежка категория Витали Кличко и неговия брат Владимир, които заедно доминираха в този спорт повече от едно десетилетие. Този пълнометражен документален филм представя пътя на Витали от ринга до политиката, който в крайна сметка го отвежда до задачата да защитава столицата.

Story image

Сред предстоящите ексклузивни сериали е и The Day of the Jackal, адаптация в 10 серии на романа на Фредерик Форсайт и последвалия го отличен с награди филм на Universal Pictures от 1973 г. Този съвременен прочит на легендарния трилър е с участието на носителя на наградите Academy Award®, Tony и BAFTA Еди Редмейн в ролята на Чакала, ненадминат в уменията си и неуловим самотен убиец, както и Лашана Линч в ролята на Бианка, упорит агент от MI6, който го преследва непримиримо по целия свят. В сериала ще видим Урсула Корберо, звездата от глобалния хитов сериал La Casa De Papel (Money Heist), в ролята на Нурия, която е в центъра на личния живот на Чакала, без изобщо да подозира истинската му същност.

SkyShowtime добави към заглавията си, създадени от номинирания за Oscar® сценарист Тейлър Шеридан, и Landman – модерна приказка за търсачи на богатство в света на нефтените сонди с участието на носителя на Academy Award® Били Боб Торнтън и номинираната за Golden Globe® Деми Мур. Сериалът ще се предлага за стрийминг ексклузивно в платформата по-късно през годината.

SkyShowtime обяви The Donovans – драма в 10 епизода, която се базира донякъде на хитовия сериал Ray Donovan и е със сценарист Ронан Бенет, създателя на Top Boy. Към проекта се присъединява и Гай Ричи като режисьор и изпълнителен продуцент.

Story image

Като услуга за стрийминг, създадена специално за Европа, SkyShowtime продължава да увеличава портфолиото си с оригинални програми за местната публика. В допълнение към Schmeichel SkyShowtime Original Series днес също така обяви и включването на испанските заглавия Las Pelotaris 1926 и Mamen Mayo. Стрийминг услугата наскоро представи и участниците в полския оригинален сериал Śleboda на SkyShowtime, чието заснемане започна през април. Това е първата местна оригинална продукция на SkyShowtime, създадена за полската публика.

Добавянето на тези заглавия е в резултат на успеха на вече създадените оригинални сериали, представени в платформата от момента на пускането ѝ, сред които са BoséCodename: AnnikaFleeting Lies (Mentiras Pasajeras), Los Enviados, Poker FaceThe Curse, The Invisible Ladies (Las Invisibles), The Winner (Víťaz), Veronika и Warszawianka.

Story image

Членовете на SkyShowtime могат също така да очакват впечатляващ списък от завръщащи се любими заглавия, които ще бъдат налични за стрийминг ексклузивно в платформата, включително Frasier (сезон 2), Funny Woman (сезон 2), Poker Face (сезон 2), Tulsa King (сезон 2), Lioness (сезон 2) и хитът на Тейлър Шеридан Yellowstone (сезон 5Б).

Също така SkyShowtime ще представи и впечатляваща колекция от хитове в боксофиса с подбрани заглавия със звезден актьорски състав и представени за първи път в кината, сред които са: Боб Марли: One Love, Гадни момичета, Патешки истории и номинираният за Academy Award® за най-добър филм Заседнали.

Точните дати на премиерите на всички програми ще бъдат обявени на по-късен етап.

Главният изпълнителен директор на SkyShowtime Монти Сархан казва: „SkyShowtime с вълнение споделя впечатляващата си колекция от нови оригинални, ексклузивни сериали и блокбъстъри, които ще бъдат представени на платформата през 2024 г. и след това. Продължаваме да представяме на членовете си най-доброто от Холивуд със заглавия със звезден актьоркси състав, като Landman и The Day of the Jackal, както и нови сезони на любимите на публиката заглавия, като Yellowstone (сезон 5Б) и Frasier. Също така с гордост обявяваме новите оригинални сериали на SkyShowtime Las Pelotaris 1926, Mamen Mayo и документалната поредица Schmeichel, с които затвърждаваме ангажимента си да предлагаме на членовете си в Европа премиум селекция от местни и международни заглавия.“
Story image
Главният директор за съдържанието на SkyShowtime Кай Финке
​сподели: „Предлаганото от SkyShowtime забавление е по-вълнуващо от всякога за нашите потребители, а следващата година ще бъде по-силна от която и да било досега. Особено нетърпеливо очакваме първата местна оригинална продукция на SkyShowtime, създадена за полската публика, Śleboda, чийто звезден актьорски състав обявихме наскоро. От завръщащи се хитове, като Lioness (сезон 2), Tulsa King (сезон 2) и Poker Face (сезон 2), до отличени с Oscar® заглавия, като The Holdovers, или предстоящи документални заглавия, като Klitschko: More Than a Fight – подготвили сме по нещо за всеки.“

SkyShowtime е достъпен директно за потребителите през приложението SkyShowtime за Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung Smart TV, избрани партньори за дистрибуция и през уебсайта www.skyshowtime.com. 

Месечната цена на SkyShowtime за план „Стандартен с реклами“ е 3,99 евро, а месечната цена за план „Стандартен плюс“ е 5,99 евро. Планът „Стандартен с реклами“ ще включва реклами, докато „Стандартен плюс“ остава без реклами.

За повече информация, моля, посетете:

Уебсайт: www.skyshowtime.com
​Нюзрум: https://corporate.skyshowtime.com ​ ​
​LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime ​ ​
​X (по-рано позната като Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime

Данни за контакт:

Нона Банкова PR Consultant, MSL Sofia

За SkyShowtime

SkyShowtime е най-новата услуга за стрийминг в Европа. Съвместно начинание на Comcast и Paramount Global, SkyShowtime предоставя най-доброто развлечение от Холивуд и местни продукции, събрани на едно място.

От филми и оригинални сериали на емблематичните марки Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock до оригинални сериали на SkyShowtime – платформата е точното място за висококачествено развлечение в Европа.

SkyShowtime стартира през 2023 г. на всички пазари и се предлага в: Албания, Андора, Босна и Херцеговина, България, Дания, Испания, Косово, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Северна Македония, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Финландия, Хърватия, Черна гора, Чехия и Швеция. Услугата се предлага от избрани доставчици на телевизия на някои пазари, а също така е достъпна и чрез Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, смарт телевизори Samsung и в мрежата.

June Content Line-up Announcement.docx 905 KB Yellowstone Key Art 1.jpg 646 KB

 

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България