SkyShowtime празнува стартирането си в България с предложение за „Абонамент на половин цена за цял живот“

SkyShowtime празнува стартирането си в България с предложение за „Абонамент на половин цена за цял живот“

Днес в България стартира напълно нова стрийминг услуга

Само за ограничен период от време новите клиенти, които се регистрират през skyshowtime.com, ще получат 50% намаление за стандартната цена на месечния абонамент – за цял живот.

Премиум услугата за стрийминг на SkyShowtime ще отпразнува стартирането си в България днес с предложение за „Абонамент на половин цена за цял живот“ за всички нови клиенти. 

Само за ограничен период от време новите клиенти, които се регистрират през skyshowtime.com, ще получат 50% намаление за стандартната цена на месечния абонамент – за цял живот. 

В България това означава, че клиентите, които се възползват от предложението, ще плащат само по 1,99 евро всеки месец вместо 3,99 евро за съдържание на световно ниво, включително премиерни филми от Холивуд и ексклузивни нови сериали от най-добрите световни студиа, предлагани за стрийминг от едно място. 

Главният изпълнителен директор на SkyShowtime Монти Сархан сподели: „SkyShowtime осигурява висококачествено съдържание на отлична цена и предлага на клиентите си забавление, което е сред най-добрите в света. В ролята си на новата услуга за стрийминг в Европа сме развълнувани от възможността да предложим още повече стойност на клиентите в България с нашата специална, ограничена във времето оферта за половин цена за цял живот.“

От самото начало местната публика ще има достъп до богата колекция от сериали и филми, включително: 1883, 1923, A Friend Of The Family, Ambulance, American Gigolo, Blocco 181, Halo, Law & Order Season 21, Let the Right One In, Mayor Of Kingstown, Marry Me, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Sing 2, Star Trek: Strange New Worlds, Super Pumped: The Battle for Uber, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Hanging Sun, The Midwich Cuckoos, The Northman, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy и Yellowstone. 

Сред новите сериали, които ще се предлагат по SkyShowtime през следващите месеци, са някои от най-очакваните заглавия: Funny Woman, Ripley, Rabbit Hole, Three Women и A Town Called Malice

Също така SkyShowtime е мястото, където ще откриете новите блокбастъри на Universal Pictures и Paramount Pictures, които ще са налични за стрийминг след представянето им по кината и за домашно забавление. Новите филми, които ще представим по SkyShowtime, включват: Top Gun: Maverick, Jurassic World: Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys и The Black Phone. Сред другите блокбастъри, които ще се предлагат от услугата, включват Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era иBelfast

SkyShowtime предлага нови премиум сериали, съдържание за семейства и деца и селекция от емблематични заглавия и поредици от Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock.

Предложението на SkyShowtime „Половин цена за цял живот“ е налично само за ограничен период от време и е предмет на общи условия –https://www.skyshowtime.com/bg/terms/offers


За повече информация посетете:  

Уебсайт: www.skyshowtime.com

Нюзрум: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter: https://twitter.com/SkyShowtime

Данни за контакт: 

Лора Лазарова Senior PR Consultant, MSL Sofia

За SkyShowtime

SkyShowtime е нова стрийминг услуга, която вече се предлага в Босна и Херцеговина, България, Дания, Нидерландия, Норвегия, Португалия, Словения, Сърбия, Финландия, Хърватия, Черна гора и Швеция. През следващите месеци и първото тримесечие на 2023 г. SkyShowtime ще навлезе в Андора, Испания и Централна и Източна Европа (ЦИЕ).  

SkyShowtime предлага най-добрите забавления, филми и оригинални сериали от емблематичните Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock.  ​ ​

SkyShowtime ще се предлага на повече от 20 европейски пазара, обхващащи 90 милиона домакинства. Предвидено е услугата да се предлага в Албания, Андора, България, Босна и Херцеговина, Дания, Испания, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Северна Македония, Словения, Словакия, Сърбия, Унгария, Финландия, Хърватия, Черна гора, Чешката република и Швеция.

SkyShowtime_CEE_HPFL_Bulgaria.docx 1 MB Bulgaria.jpg 2 MB

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България