SkyShowtime обяви официалните дати на лансирането си в Централна и Източна Европа по време на ексклузивно събитие в Амстердам

SkyShowtime обяви официалните дати на лансирането си в Централна и Източна Европа по време на ексклузивно събитие в Амстердам

Стрийминг платформа обяви разрастването си в Европа. Услугата ще стартира в Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Черна Гора, Сърбия и Словения на 14-и декември 2022 г. Албания, Чехия, Унгария, Република Северна Македония, Полша, Румъния и Словакия са следващите страни, в които ще стартира през февруари 2023 г.

SkyShowtime – следващата най-голяма стрийминг платформа в Европа – тази вечер беше домакин на ексклузивно събитие в Амстердам, на което гостуваха известни личности и лидери в бранша от целия свят.

Снимки и видеа от събитието

По време на речта си на сцената, главният изпълнителен директор на SkyShowtime Монти Сархан разкри, че услугата ще стартира през декември в множество страни от Централна и Източна Европа. Впечатляващото предложение на SkyShowtime за ексклузивно и неповторимо забавление ще бъде налично в Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Черна Гора, Сърбия и Словения на 14-и декември. Този списък скоро ще се допълни от Албания, Република Чехия, Унгария, Република Северна Македония, Полша, Румъния и Словакия през февруари 2023 г.

Обединявайки на едно място развлекателното съдържание от най-известните световни филмови студиа и разказвачи на истории, SkyShowtime разполага с хиляди часове качествено забавление за цялото семейство. Платформата ще бъде дом на богата селекция от най-очакваните сериали и филми на световната сцена.

Story image

Главният изпълнителен директор на SkyShowtime - Монти Сархан, сподели: „SkyShowtime беше създаден за Европа и сме изключително радостни да кажем на нашите потребители в Централна и Източна Европа, че е време за SkyShowtime. Много се вълнуваме, че ще им предоставим ексклузивен достъп до най-новите сериали и филми от нашите емблематични и световноизвестни студиа, както и първокласна поредица от качествено забавление. След успешен старт в Северна Европа и Португалия, нашето разпространение в тези важни пазари и доставянето на SkyShowtime до още повече хора в Европа е изключително важно постижение за нас.“

Събитието, което даде старт на услугата в Европа, се състоя в Амстердам, като негов водещ беше филмовият журналист и телевизионно лице, носителят на множество награди – Алекс Зейн. Той разкри всички нови и ексклузивни програми, които ще празнуват премиерата си в SkyShowtime през следващите месеци.

SkyShowtime ще излъчва премиери на блокбъстъри, първокласни нови сериали, съдържание за деца и семейства, както и подбрана селекция от заглавия на Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios и Peacock – всички от които могат да бъдат гледани на едно място. SkyShowtime ще включва и локално съдържание, документални филми и специални програми.

Звезди от новите сериали на SkyShowtime като Итан Пек и Ребека Ромейн от „Стар Трек: Странни нови светове“ (Star Trek: Strange New Worlds), Демиан Бичир от „Покани ме да вляза” (Let The Right One In) и Клара Ругард от „Възходът“ (The Rising) присъстваха на събитието.

Други таланти, които присъстваха, са Боким Уъдбайн и Йерин Ха от „Хейло” (Halo), Джейк Лейси и Колин Ханкс от „Семеен приятел” (A Friend of the Family) и Джеф Уилбуш и Джулиана Канфийлд от „Призванието” (The Calling).

SkyShowtime стартира първо в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция на 20-и септември тази година, преди да достигне до Холандия и Португалия на 25-и октомври. След старта си в Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Черна Гора, Сърбия и Словения през декември, SkyShowtime ще продължи да се разпространява и в Испания, Андора и Централна и Източна Европа през първото четиримесечие на 2023 г.

Допълнителна информация за програмите и цените за Централна и Източна Европа ще бъде обявена преди лансирането на SkyShowtime на 14-и декември.

 


За повече детайли, моля посетете:

Уебстраница: www.skyshowtime.com ​ ​

Пресстая: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

За повече информация, изпратете имейл на skyshowtimeenquiries@mcsaatchi.com

За SkyShowtime

SkyShowtime е нова стрийминг услуга, която вече е налична в Дания, Финландия, Норвегия, Швеция, Холандия и Португалия. SkyShowtime ще продължи да се разпространява в Испания, Андора и Централна и Източна Европа (ЦИЕ) през първото четиримесечие на 2023 г.

SkyShowtime доставя най-доброто от света на забавлението, филмите и сериалите на емблематичните компании Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock.

SkyShowtime ще бъде наличен в повече от 20 Европейски пазара, надминавайки 90 милиона домове. Услугата ще бъде предлагана в Албания, Андора, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Република Чехия, Дания, Финландия, Унгария, Косово, Черна Гора, Холандия, Република Северна Македония, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения, Испания и Швеция.

SkyShowtime_CEElaunch_031122.docx 78 KB SkyShowtime_CEElaunch_031122_logo1.jpg 10 MB SkyShowtime_CEElaunch_031122_logo2.jpg 17 MB

 

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България