SkyShowtime обяви, че вторият сезон на сериала Tulsa King с участието на номинирания за Oscar® Силвестър Сталоун ще бъде наличен за стрийминг ексклузивно от 18 септември

SkyShowtime обяви, че вторият сезон на сериала Tulsa King с участието на номинирания за Oscar® Силвестър Сталоун ще бъде наличен за стрийминг ексклузивно от 18 септември

Беше представен и първият тийзър от новия сезон

Story image

Тийзърът е наличен тук: https://youtu.be/lsEozGsuowY

Днес SkyShowtime обяви, че дългоочакваният втори сезон на хитовия оригинален сериал Tulsa King с участието на номинирания за Oscar® Силвестър Сталоун ще се предлага за стрийминг ексклузивно по SkyShowtime от 18 септември. Услугата също така представи за първи път и тийзъра за новия сезон. Изпълнителни продуценти на Tulsa King са номинираният за Oscar® Тейлър Шеридан, номинираният за Oscar® сценарист Терънс Уинтър и носителят на множество награди режисьор Крейг Зиск. Към момента сериалът се снима в Оклахома и Атланта. Продуценти на сериала са MTV Entertainment Studios и 101 Studios.

Във втория сезон Дуайт (Сталоун) и неговият екип продължават да укрепват и защитават своята разрастваща се империя в Тълса, но докато се опитват да поемат нещата в свои ръце, те осъзнават, че не са единствените, които искат да получат своя дял. Изправен пред заплахи от страна на гангстери от Канзас Сити и местен бизнесмен с изключително влияние, Дуайт се стреми да опази семейството и екипа си в безопасност, като същевременно не изпуска от погледа си всички свои дела. Освен това в Ню Йорк го чакат недовършени задачи.

Впечатляващият актьорски състав на Tulsa King включва имена като Мартин Стар, Джей Уил, Макс Касела, Винсент Пиаца, Татяна Запардино, Анабела Скиора, Нийл Макдоноу, Франк Грило, Доменик Ломбардоци, Андреа Савидж, Гарет Хедлънд и Дейна Дилейни.

Към изпълнителните продуценти на Tulsa King, Тейлър Шеридан, Терънс Уинтър и Крейг Зиск, се присъединяват и Дейвид С. Гласър, Рон Бъркъл, Боб Яри, Дейвид Хъткин, Силвестър Сталоун, Брейдън Афтъргуд и Кийт Кокс. Сериалът се разпространява от Paramount Global Content Distribution.

Tulsa King е част от нарастващата колекция от заглавия на Шеридан, които се предлагат за стрийминг по SkyShowtime: „1883“, „1923“, Mayor of Kingstown, Lawmen: Bass Reeves, очакваният скоро Landman, вторият сезон на Lioness, който в момента се снима, и всички пет сезона на Yellowstone.

 

За повече информация посетете: 

Уебсайтwww.skyshowtime.com

Нюзрумhttps://corporate.skyshowtime.com

LinkedInwww.linkedin.com/company/skyshowtime

X (по-рано позната като Twitter)www.twitter.com/SkyShowtime

Нона Банкова PR Consultant, MSL Sofia

За SkyShowtime
SkyShowtime е най-новата услуга за стрийминг в Европа. Съвместно начинание на Comcast и Paramount Global, SkyShowtime предоставя най-доброто развлечение от Холивуд и местни продукции, събрани на едно място.

От филми и оригинални сериали на емблематичните марки Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock до оригинални сериали на SkyShowtime – платформата е точното място за висококачествено развлечение в Европа.

Услугата SkyShowtime бе стартирана през 2023 г. и е налична на следните пазари: Албания, Андора, Босна и Херцеговина, България, Дания, Испания, Косово, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Северна Македония, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Финландия, Хърватия, Черна гора, Чехия и Швеция. Услугата се предлага от избрани доставчици на телевизия на някои пазари, а също така е достъпна и чрез Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, смарт телевизори Samsung и в мрежата.

 

Tulsa King TX Announcement.docx 359 KB Tulsa King s2.jpg 2 MB

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България