SkyShowtime обявява въвеждането на нов план „Стандартен с реклами“

SkyShowtime обявява въвеждането на нов план „Стандартен с реклами“

Планът „Стандартен с реклами“ предлага цялото забавление от SkyShowtime на чудесна цена.

Планът „Стандартен с реклами“ ще се предлага на клиентите на всички повече от 20 пазара, на които присъства SkyShowtime, от 23 април 2024 г.

Планът „Стандартен с реклами“ е свидетелство за ангажимента на SkyShowtime да предлага отлично качество срещу добра цена – прекрасен подбор на водещи световни заглавия.

SkyShowtime – ексклузивният дом на света на Yellowstone (всички сезони на Yellowstone, 1883 и 1923) – ще представи нови водещи филми и сериали: Mary & George, Oppenheimer, Star Trek: Discovery и The Tattooist of Auschwitz – всички ще са налични за стрийминг скоро.

Днес SkyShowtime обяви въвеждането на нов план с реклами – „Стандартен с реклами“, който ще се предлага заедно със съществуващия план, чието име ще бъде променено на „Стандартен плюс“. Планът „Стандартен с реклами“ ще съдържа реклами, докато „Стандартен плюс“ остава без реклами. Планът „Стандартен с реклами“ ще се предлага от 23 април.

Планът „Стандартен с реклами“ предлага на потребителите още по-достъпна опция за забавление за цялото семейство. Планът „Стандартен с реклами“ включва всички блокбъстъри на SkyShowtime, нови и ексклузивни сериали и местни оригинални продукции на страхотна цена.

Новият план „Стандартен с реклами“ ще бъде представен на всички повече от 20 пазара на SkyShowtime, включително Албания, Андора, Босна и Херцеговина, България, Дания, Испания, Косово, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Северна Македония, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Финландия, Хърватия, Черна гора, Чехия и Швеция.

Това ще направи SkyShowtime първата голяма услуга за стрийминг, която предлага план с реклами на всички свои пазари.

Главният изпълнителен директор на SkyShowtime Монти Сархан сподели: „SkyShowtime винаги се ангажира с предлагането на отлично забавление на отлична цена. Продължаваме да инвестираме в това да представяме най-доброто от Холивуд, както и завладяващо местно съдържание на потребителите на нашите пазари. И със стартирането на новия план с реклами SkyShowtime остава лидер по отношение на предлаганата стойност, като осигурява на потребителите още по-достъпен избор за забавление за цялото семейство. Нашият план „Стандартен с реклами“ предлага всички блокбъстъри от плана ни „Стандартен плюс“ на атрактивна цена. Много се радваме, че ще предлагаме още повече възможности и отлични цени на потребителите на всички наши пазари.“

Като домът на най-новите продукции на Paramount Pictures и Universal Pictures, SkyShowtime ще представи премиерно още по-големи филмови заглавия и отново ще включи в програмата си много хитови продукции от боксофиса на Холивуд. Сред предстоящите блокбъстъри са: Asteroid City от Уес Андерсън, Mission: Impossible - Dead Reckoning, отличеният с Golden Globe Oppenheimer, PAW Patrol: The Mighty Movie и Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Портфолиото на SkyShowtime от нови, ексклузивни и оригинални програми, които ще бъдат представени през 2024 г., включва: A Gentleman in Moscow, Apples Never Fall, Bargain, HALO (сезон 2), Knuckles, Lawmen: Bass Reeves, Mary & George, Sexy Beast, Star Trek: Discovery (сезони 1 – 5), Ted, The Curse, The Family Stallone (сезон 2), The Tattooist of Auschwitz и Veronika.

SkyShowtime продължава да инвестира в програмата си с местни заглавия. През 2024 г. нашите членове ще имат достъп до още по-голям каталог от местни сериали и филми в Дания, Испания, Нидерландия, Норвегия, Полша, Румъния, Финландия и Швеция.

С хилядите си часове висококачествено забавление за цялото семейство, SkyShowtime осигурява на абонатите си достъп до нови и ексклузивни сериали, оригинални заглавия, филми, отличени с награди, съдържание за деца и семейството, селекция от емблематични заглавия и колекции от Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock – всичко това за стрийминг на едно място.

Планът на SkyShowtime „Стандартен с реклами“ (3,99 евро на месец) и планът „Стандартен плюс“ (5,99 евро на месец) ще се предлагат директно на потребителите чрез приложението SkyShowtime, налично за Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung, както и през уебсайта – от 23 април.

Изображенията са налични тук: https://we.tl/t-kJqH5mZPky

За повече информация посетете: 

Уебсайт: www.skyshowtime.com

Нюзрумhttps://corporate.skyshowtime.com

LinkedInwww.linkedin.com/company/skyshowtime

X (по-рано позната като Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime

Лора Лазарова Senior PR Consultant, MSL Sofia

За SkyShowtime
SkyShowtime е най-новата услуга за стрийминг в Европа. Съвместно начинание на Comcast и Paramount Global, SkyShowtime предоставя най-доброто развлечение от Холивуд и местни продукции, събрани на едно място.

От филми и оригинални сериали на емблематичните марки Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock до оригинални сериали на SkyShowtime – платформата е точното място за висококачествено развлечение в Европа.

Услугата SkyShowtime бе стартирана през 2023 г. и е налична на следните пазари: Албания, Андора, Босна и Херцеговина, България, Дания, Испания, Косово, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Северна Македония, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Финландия, Хърватия, Черна гора, Чехия и Швеция. Услугата се предлага от избрани доставчици на телевизия на някои пазари, а също така е достъпна и чрез Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, смарт телевизори Samsung и в мрежата.

SkyShowtime advertising plan press announcement.docx 183 KB

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България