Серията HONOR Magic4 е наградена с „Най-доброто от MWC“ от големи медийни издания

Серията HONOR Magic4 е наградена с „Най-доброто от MWC“ от големи медийни издания

По време на наскоро завършилия технологичен конгрес в Барселона (MWC 2022), брандът HONOR представи своята нова флагман серия HONOR Magic4. С дебют в индустрията на функции като LTPO дисплей от следващо поколение и мощно безжично зареждане от 100 W, както и водеща в класа производителност, базирана на мобилната платформа Snapdragon 8 Gen 1, серията Magic4 удиви потребителите и участниците в изложението.

HONOR получи 29 награди от присъствалите медии на изложението, от които 20 са за серията HONOR Magic4. Отличията „Най-доброто от MWC“ (“Best of MWC”) показват, че участниците открояват новата серия на HONOR като сериозен претендент във високия клас. Награди са присъдени на стилния часовник HONOR GS 3 и на иновативните слушалки HONOR Earbuds 3 Pro, които получиха престижен приз от реномирано музикално и развлекателно списание.

 

Селекция на получените отличия може да бъде намерена на този адрес: https://twitter.com/Honorglobal/status/1499716288226103304

Възприемайки подхода „мога да направя“, HONOR се ангажира да създава впечатляващо продуктово изживяване с новата серия HONOR Magic4. Потребителите ще могат да правят висококачествени снимки при заснемане на видео или да съхраняват поверителността си по време на телефонни разговори на тихо място, с AI Privacy Call. Серията HONOR Magic4 ще бъде налична на пазарите от второто тримесечие на 2022 г., като цените започват от 899 евро за HONOR Magic4 (8 GB+256 GB) и 1099 евро за HONOR Magic4 Pro (8 GB+256 GB).

 

За допълнителна информация за медии:

Димитър Манлиев, MSL, тел. 0896786736, [email protected]


За HONOR

HONOR е водещ световен доставчик на смарт устройства. Той е посветен на това да се превърне в глобална емблематична технологична марка и да създаде нов интелигентен свят за всеки, чрез своите продукти и услуги. С непоколебим фокус върху научноизследователската и развойна дейност, компанията се ангажира с разработването на технология, която позволява на хората по целия свят да надхвърлят възможностите, давайки им свободата да постигат и правят повече. Предлагайки широка гама от висококачествени смартфони, таблети, лаптопи и носими устройства за всеки джоб, портфолиото на HONOR от иновативни, първокласни и надеждни продукти, позволява на хората да станат по-добра версия на себе си.

 

За повече информация, посетете глобалния сайт на HONOR www.hihonor.com ​ или локалните страници в социалните медии:

https://www.facebook.com/BulgariaHonor

https://www.instagram.com/honor_bulgaria/

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial ​ ​

HONOR MWC 2022 Awards_Press Release_10.03.22.docx 34 KB

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България