Сериалът The Family Stallone, представящ едно от най-известните семейства в Холивуд, ще се излъчва ексклузивно по SkyShowtime от 2 октомври

Сериалът The Family Stallone, представящ едно от най-известните семейства в Холивуд, ще се излъчва ексклузивно по SkyShowtime от 2 октомври

Новият документален сериал поставя под светлината на прожекторите номинирания за награда Oscar® Силвестър Сталоун, съпругата му Дженифър Флавин Сталоун и техните дъщери, София, Систин и Скарлет

Story image

Гледай трейлъра тук: https://youtu.be/AxlRdRKM0h8

Изображенията са налични тук: https://we.tl/t-euEwzbIxC2

Първите два епизода от новия документален сериал от осем части The Family Stallone, в който участват номинираният за награда Oscar® Силвестър „Слай“ Сталоун, съпругата му Дженифър Флавин Сталоун и техните дъщери, София, Систин и Скарлет, ще се предлага за стрийминг ексклузивно по SkyShowtime от 2 октомври с нови епизоди всеки понеделник.

След като изиграва някои от най-легендарните роли в историята на киното, трикратно номинираният за награда Oscar® Силвестър Сталоун е готов да разкрие пред зрителите ролята, която смята за най-великата в своя живот: тази на баща. ​ Този нов сериал с участието на Сталоун, неговата съпруга и трите им дъщери ни кани в света на едно от най-известните семейства в Холивуд.

Запознай се с The Family Stallone:

  • Силвестър Сталоун: За света той е мъж, мит и легенда, но за дъщерите си той е просто „татко“. Той участва в разбиващи класациите хитови продукции, но у дома вниманието му е насочено към отглеждането и бъдещето на три независими и амбициозни млади жени.
  • Дженифър Флавин Сталоун: Родена в Лос Анджелис, Дженифър е опитна бизнес дама и съсобственик на уелнес бранда Serious Skin Care.
  • София Сталоун: Най-голямата от трите сестри Сталоун не проявява интерес към възможността да последва актьорската кариера на баща си. Въпреки че в момента София води подкаст – Unwaxed – заедно със сестра си Систин, тя все още се опитва да намери своя път в живота и се фокусира върху нещата, които я вълнуват.
  • Систин Сталоун: Систин е модел и актриса, която поема по нов път като режисьор и в момента работи по създаването на първия си пълнометражен филм.
  • Скарлет Сталоун: Най-малката от сестрите Сталоун и последната, която напуска дома на родителите си – тя се нанася в собствен апартамент в колежа. Още от дете тя е предопределена да последва пътя на баща си и да стане актриса. Днес тя участва заедно със Силвестър в новия му сериал Tulsa King, който също се предлага по SkyShowtime.

The Family Stallone е продукция на MTV Entertainment Studios, а изпълнителни продуценти са Бенджамин Хървиц, Джесика Залкинд и Надим Амири. Джули Пици, Фарназ Фарджам и Джонатан Сингер са изпълнителни продуценти в Bunim-Murray Productions, а Лорън Голдстайн, Валана Хън, Крис Рей и Джейсън Уилямс са изпълнителни копродуценти.

Потребителите получават директен достъп до услугата SkyShowtime чрез приложението SkyShowtime, налично за Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung, както и чрез уебсайта: www.skyshowtime.com. Месечната цена за SkyShowtime е 3,99 евро (без реклами) със 7-дневен безплатен пробен период и възможност за прекратяване по всяко време.

За повече информация посетете:

Уебсайтwww.skyshowtime.com
Нюзрум: https://corporate.skyshowtime.com LinkedInwww.linkedin.com/company/skyshowtime

X: www.twitter.com/SkyShowtime

Лора Лазарова Senior PR Consultant, MSL Sofia

За SkyShowtime

SkyShowtime е следващата страхотна услуга за стрийминг в Европа. Съвместно начинание на Comcast и Paramount Global, SkyShowtime предоставя най-доброто развлечение от Холивуд и местни продукции, събрани на едно място.

От филми и оригинални сериали на емблематичните марки Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock до оригинални сериали на SkyShowtime, платформата е мястото за висококачествено развлечение в Европа.

The Family Stallone Media Alert.docx 914 KB The-Family-Stallone_S01_key_art_mini_branding_branded_st_16x9_3840x2160.jpg 7 MB The-Family-Stallone_S01_key_art_mini_branding_branded_st_1x1_3000x3000.jpg 8 MB FAS-S01-epi0108_A01.jpg 378 KB

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България