Saatchi Circle FARA 2023

Saatchi Circle FARA 2023

Десетото издание на Saatchi Circle предизвиква с нов формат в партньорство с фестивала ФАРА и А1 България

Творческата агенция Saatchi & Saatchi Sofia, част от Publicis Groupe България, и водещият рекламен фестивал в страната ФАРА, дадоха старт на десетото издание на инициативата за търсене на млади таланти Saatchi Circle FARA. Партньор на състезанието тази година е А1 България.

Юбилеят на Saatchi Circle идва с нов формат. Кандидатстването е индивидуално или в отбори от по двама души. Желаещите пишат на [email protected] и до 28 май 2023 г. работят по реален бриф. Най-смелите три идеи продължават съревнованието си по време на ФАРА от 8 до 10 юни в Бургас. След насоки от трима Saatchi ментори, в последния ден на фестивала, отборите ще представят идеите си пред специално жури. Идеята с най-голям потенциал има шанса да бъде реализирана от А1 България. ​ ​

Платформата Saatchi Circle FARA традиционно дава възможност на млади специалисти, които искат да се развиват в сферата на рекламата и маркетинга, да намерят първия си стаж или работа. Влиянието на инициативата върху творческата индустрия в страната е безспорно, а очакванията са по-отвореният формат на състезанието тази година да помогне на участниците да заявят талантите си още по-категорично пред комуникационния бранш.

Saatchi_Circle_2023_.jpg 1 MB Saatchi Circle 2023_PR_17052023.docx 32 KB

 

Кампании Publicis Groupe България
относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България