Руперт Шмид представи последните иновации в света на грижата за кожата

Руперт Шмид представи последните иновации в света на грижата за кожата

Съ-собственикът на Biologique Recherche представи нова продуктова гама в атмосферата на френска градина

На събитие в сърцето на София, в атмосферата на ботаническата градина и нежни балерини под съпровода на арфа, бяха представени новостите в света на френската козметична марка, експерт в персонализираната грижа за кожата – Biologique Recherche. Присъстваха специални гости от Париж, които избраха България за първата си дестинация след пандемията и пазарът, който да научи новостите около марката. Те споделиха своя визионерски поглед за грижата за кожата и начина на живот, като и за откритията, които ще окажат влияние на бранша като цяло.

„Biologique Recherche e родена от страстта към красотата. Нейното начало е поставено още преди 42 години, когато козметичният бизнес не съществуваше такъв, какъвто го познаваме днес. От тогава не сме спирали да се стремим да ставаме все по-добри в това, което правим, да развиваме продуктите и формулите си, за да можем да осигуряваме на клиентите истинска грижа за wellness начин на живот“ – сподели Руперт Шмид, съ-собственик и съ-президент на Biologique Recherche.
Story image

 

Гостите бяха посрещнати от чаша натурално пенливо вино (Yalovo) и коктейли в сфери. Домакин на събитието бяха Весела Куртева и Пламен Танев, официални представители на Biologique Recherche за България. Весела сподели:

„Изключително щастливи сме, че можем да се видим на живо отново след повече от година и половина. За нас е огромна чест и признание за работата ни, че гостите ни от Париж решиха да направят първото си пътуване след локдауна до България и да представят продукти, които ще променят света на грижата за кожата, първо при нас.“
Story image

На събитието присъстваха още Арно Диаз директор глобални продажби и Лариса Йоанидис, експорт мениджър в Biologique Recherche, които представиха различните иновации и процеси в подготовката на продуктите.

Една от новостите, която бяха представени на събитието е серумът против подпухналост, създаден с таргетирана грижа за околоочния контур – Liposmose. Той е специално формулиран за крехката зона на околоочния контур. Осигурява трайно решение за всички проблеми в областта и цялостна ​ ревитализация.

Премиерно за света, гостите бяха информирани за нова грижа при пигментацията на база технологията микронидлинг и още една новост за свръх чувствителна кожа, които предстои да бъдат огласени. Всички продукти ще бъдат официално представени на световния пазар в края на лятото, а серумът Liposmose ще е наличен в България от средата на юли.

Всички гости на събитието получиха специален подарък, растение в затворена екосистема – символ на политиката на марката за устойчиво екологосъобразно развитие.

 

ЗА BIOLOGIQUE RECHERCHE

За 40 години, Biologique Recherche изгражда ​ устойчива и комплексна методология, която съчетава мощни продукти и ефективни професионални процедури, с уважение към структурата и физиологията на кожата, за да гарантира резултатите.

В комбинация с високо персонализирани протоколи и прецизни процедури, които възстановяват епидермиса, широката гама от продукти на Biologique Recherche са силно концентрирани на ботанически, морски и биологично активни съставки, които са формулирани без изкуствени аромати, в собствена лаборатория във Франция.

Biologique Recherche е предпочитан партньор в ексклузивни медицински спа и дневни спа в над 85 държави, а също и в спа центровете на най-луксозните, интернационални хотелски вериги. Основният Салон за красота на марката, Ambassade, се намира на бул. Champs Elysées 32 в Париж.

Biologique Recherche_press release_230621.docx 51 KB

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България