Publicis One България обяви назначаването на нов директор „PR бизнес“

Publicis One България обяви назначаването на нов директор „PR бизнес“

Publicis One България, най-голямата структура в областта на маркетинговите комуникации в страната, обяви назначаването на Ива Григорова за директор “PR бизнес”. 

Publicis One България, най-голямата структура в областта на маркетинговите комуникации в страната, обяви назначаването на Ива Григорова за директор “PR бизнес”. В тази си роля Ива ще оглави MSL София - PR агенцията в комуникационната група Publicis One. Ива ще отговаря за стратегическото и бизнес развитие на MSL на локално и регионално ниво, за консултирането на настоящи и нови клиенти, както и за прилагането на нови бизнес решения в интегрираните комуникационни кампании на агенцията.

„Щастливи сме, че Ива се присъединява към екипа на MSL. Тя е професионалист с различни познания и опит в областта на PR и маркетинговите комуникации. За нас е важно да отговаряме на очакванията на нашите клиенти като им предоставяме продукти и консултация, които имат положителен ефект и резултати за техния бизнес и компания. Вярваме, че заедно с ресурса и опита, който имаме, Ива ще успее да предложи ефективни решения и стандарти за работа, които се доближават до международните практики на MSL“, споделя Николай Неделчев, изпълнителен директор на Publicis One България.

Ива Григорова има дългогодишен опит в изграждането на стратегически комуникационни и интегрирани маркетингови кампании, връзки с обществеността, корпоративен и бранд PR, управление на кризисни комуникации и репутация, събитиен мениджмънт, маркетингови кампании с кауза, дигитален PR и наскоро inbound PR. През последните години Ива е работила в агенция United Partners като е отговаряла за бизнес развитието на агенцията и проектите за нов бизнес, управлявайки проекти на ключови клиенти. Преди това тя трупа опит на международно ниво в PR агенция в Ню Йорк, САЩ, където работи за марки от здравния, развлекателен, моден и козметичен бранш. Част от клиентите, за които е работила, са компании като P&G, Abbvie, Viber, VIVACOM, FashionDays, Tommy Hilfiger, M.A.C. Cosmetics, Coty, KARE, UNICEF, Webit, фондация „Димитър Бербатов“, Столична община и др.

Радвам се да съм част от екипа на MSL – бранд, в чиято основа е заложена концепцията на взаимодействие и влияние между марки и потребители. Единният модел на Publicis One България дава възможност да създаваме интегрирани комуникационни кампании, които комбинират анализа на данни с творческия подход в създаването на идейните концепции на марките. Основна и важна част на PR екипа е да бъде доверен консултант и партньор на клиентите. С правилните подходи и инструменти можем да планираме и реализираме кампании, които да помагат за бизнес резултатите на клиентите“, казва Ива Григорова, директор „PR бизнес“ в Publicis One.  

MSL е глобален партньор в областта на връзките с обществеността и интегрираните комуникации, който предоставя стратегическо консултиране и креативен подход. През последните няколко години MSL работи в посока развитие и разрастване на мрежата, така че да отрази променящите се нужди на клиентите си и да им предложи още по-гъвкави бизнес решения, съобразени с динамиката на пазара.

 

MSL София
Контакт с нас
Димитър Манлиев PR Manager, MSL Sofia, Publicis Groupe Bulgaria
Димитър Манлиев PR Manager, MSL Sofia, Publicis Groupe Bulgaria
относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България