Publicis Groupe се ангажира с повече от обещания за 2021 година

Publicis Groupe се ангажира с повече от обещания за 2021 година

Настъпи времето на трандиционните новогодишни пожелания на Publicis Groupe. Тази година, обаче, служителите ще имат нужда от нещо повече от пожелания, за да посрещнат 2021 година.

Publicis Groupe прекъсва своята дългогодишна традиция с пожелания и вместо това събира всичкисвои 80 000 служители на живо в платформата Marcel, в рамките на двучасови сесии през четири последователни дни следващата седмица.

За компанията това е възможност да представи плана си за развитие през следващата година; да сподели начина, по който ще помага на клиентите да успяват в свят, воден от платформите; и да затвърди позицията си на компания, ангажирана с активности за многообразие, равнопоставеност и приобщаване на служителите. Също така, Publicis Groupeще обяви 5 основни инициативи за преоткриването на бъдещата работна среда.

Презентациите в инициативата „More than Wishes” ще се проведат през свързани студиа в цял свят. В блиц разговори със специалните гости Мишел Обама, Боб Игер и Сатя Надела, ще се обсъждат ключовите теми на общите срещи. Въпроси от сесиите ще се излъчват на живо, така че всеки служител на Publicisще получи възможност да бъде чут, благодарение на платформата Marcel.

„След такава предизвикателна година ние дължим на нашите служители повече от обещания за 2021 г. Това ще е нашият начин да изкажем огромна благодарност към всички в Publicis за техния принос през последните 12 месеца, да отбележим всички техни постижения като отговор на удара на кризата, и да зададем ясен курс за бъдещето. Във време, в което повечето от нас все още са социално изолирани, ние вярваме, че е наш дълг да обединим всички и да покажем още веднъж, че когато пожелаем заедно, ние ще сбъднем заедно,“ казва Артюр Садун, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на Publicis Groupe.

Разбира се, не всички традиции ще бъдат нарушени тази година. Това видео показва идеята зад инициативата „More than Wishes” за 2021 г.

За специалните гости

Мишел Обама, бивша първа дама на САЩ, ще коментира какво е да си истински отдаден на изграждането на среда на многообразие и равенство, важната роля на менторството – как да го постигнеш по правилния начин и как да се целиш винаги нависоко, дори в най-предизвикателните времена.

Боб Игeр, изпълнителен председател на The Walt Disney Company, ще говори какво е нужно да запалиш искрата на творчеството, да бъдеш иновативен в лицето на резките промени и да си победител в свят, воден от платформите, споделяйки от своя 15-годишен опит като главен изпълнителен директор на Disney и от основната си роля в стрийминг услугата на компанията: Disney+.

Сатя Недела, главен изпълнителен директор на Microsoft, ще разкаже за перспективата на това как начинът, по който работим, се промени през 2020 г. и как ще продължава да се развива, както и каква роля технологиите могат и трябва да имат.

 

Publicis Groupe България Събития
относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България