Publicis Dialog отбелязва 15 години на българския пазар

Publicis Dialog отбелязва 15 години на българския пазар

Творческа агенция Publicis Dialog, част от Publicis Groupe България, празнува 15 години през 2024 г., вдъхновена от динамичното развитие на услугите и екипа си.

Историята на Publicis Dialog започва през 2008 година, когато обединява в себе си две съществуващи звена на Групата. От самото си начало агенцията включва всички BTL инструменти на едно място. Тя е известна с нестандартно си за тогавашното време портфолио, включващо услуги като директен маркетинг, изграждане на бази данни, създаване на механика и реализация на потребителски промоции, организиране на специални събития, включително т.нар. „road shows“, и промоции в точката на продажба. През 2013 г. достига до впечатляващите 2602 организирани събития и 1 194 288 контакта в десетки населени места и курорти само в рамките на една година.

Story image

През годините Publicis Dialog надгражда услугите и позиционирането си и насочва енергията си в аспекта на творчеството и иновациите с амбицията да създава убедителен CTA (call-to-action) продукт с ясни и силни послания, които насърчават потребителя към активно взаимодействие с продуктите и брандовете. След 2017 г. портфолиото от услуги нараства с т.нар. „shopper marketing“, а впоследствие и с бранд консултиране, изграждане на дългосрочни стратегии за клиенти, ATL и имиджова комуникация.

„Publicis Dialog израсна много през годините и се утвърди като 360-градусова творческа агенция с фокус върху интегрираните комуникационни решения, потребителското изживяване, краткосрочните стратегически кампании, както и създаване на комуникационни решения в точката на продажба. Арсеналът от експертни умения и услуги, който предлагаме, ни помогна да развием бизнеса с дългогодишни клиенти и да спечелим доверието на водещи компании от различни индустрии, за да се превърнем в един от лидерите на пазара.“ – споделя Йордан Кумчев, управляващ директор на Publicis Dialog, част от Publicis Groupe България.
Story image

Портфолиото клиенти на Publicis Dialog включва дългогодишна работа с компании като Visa, HP, Coca-Cola, Colonnade, Lindt и др.

Publicis Dialog Team 1.jpg 690 KB Publicis Dialog Team.jpg 615 KB Publicis Dialog_press release_15 year anniversary_05062024.docx 34 KB
Ива Григорова Директор PR бизнес, MSL Sofia

 

 

Publicis Groupe България
относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България