Пловдив и Варна са най-новите градове на картата на Glovo в България

Пловдив и Варна са най-новите градове на картата на Glovo в България

 

София, 7 април, 2021 г. - От 26 март, приложението за бърза доставка на услуги – Glovo, е достъпно за жителите на Пловдив и Варна, които ще имат възможност да купуват, получават или изпращат всичко, което искат в техния град. След София, Пловдив и Варна са най-новите градове, в които Glovo разширява дейността си, като предстои да бъдат обявени и други градове в България.

Glovo е marketplace платформа, която позволява на потребителите да поръчват, изпращат и получават всичко, което предпочитат. В приложението има предварително зададени категории, от които потребителите могат да избират в зависимост от това какво искат да поръчат: „Храна“, „Супермаркети“, „Здраве&Красота“, „Магазини“ – категории, чрез които те могат да направят своите поръчки и ​ да бъдат доставени след минути. В допълнение, с бутона „Друго“, потребителите могат да поръчват абсолютно всичко в града си, като декоративни предмети или спортни стоки от любимите си магазини.

Категорията „Куриер“ се използва от потребителите за изпращане на всякакъв вид пакети или писма в града във възможно най-кратък срок. Тази услуга позволява доставяне на документи или забравени лични вещи у дома, в офиса или при приятели, като очила, ключове, чанти и други.

 

Как работи Glovo?

  • Изтеглете мобилното приложение на Glovo безплатно от Google Play или App Store и създайте профил;
  • Приложението ще се отвори и трябва да зададете текущото си местоположение, за да видите какво може да поръчате във вашия район;
  • Изберете от зададените категории или използвайте категорията „Друго“;
  • Поръчайте по ваш избор и проследете пристигането на куриера при вас;
  • Ще получите имейл с информация за поръчката;
  • Може да се свържете с екипа за обслужване на клиенти на Glovo по време на доставката, ако имате въпроси или нужда от информация;
  • Платете с банкова карта в приложението или в брой при доставката;
  • Дайте своята оценка за категорията, от която поръчвате, както и за куриера.
  • След като поръчката е изпълнена, ще получите имейл с потвърждение.

 

Жителите на Пловдив и Варна ще имат достъп до своя град от домовете си, като купуват различни видове продукти и се възползват от възможно най-кратко време за доставка. За да улесни това обещание, Glovo си партнира с местни ресторанти и национални вериги, супермаркети и други типове магазини, които вече са видими в приложението или предстои да бъдат включени допълнително.


За Glovo

Glovo е приложение за доставка на разнообразни стоки, чиято мисия е да даде на всички лесен и бърз достъп до всичко в града, в който се намират. Основана в Барселона, компанията оперира в над 750 града в 21 държави, включително регионите на Европа, Близкия изток, Африка и Латинска Америка. Приложението свързва потребителите с ресторанти, вериги за хранителни стоки, аптеки и магазини, а също така включва категория „Друго“, която позволява на потребителя да поръча всичко, което иска.

За повече информация, посетете: http://about.glovoapp.com/en/

Glovo opening_Plovdiv & Varna_07.04.21.docx 35 KB Glovo.jpg 1 MB Glovo_Logo.jpg 593 KB

 

 

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България