Новата лятна колекция на Pepco: Модерно и изключително достъпно облекло за цялото семейство!

Новата лятна колекция на Pepco: Модерно и изключително достъпно облекло за цялото семейство!

В разгара на лятото и високите температури, Pepco пуска на пазара лятна колекция от дрехи за цялото семейство - жени, мъже и деца. Брандът предоставя цели 50 модерни предложения, които се отличават с високо качество, съчетано с много достъпни цени. Доскоро компанията предлагаше подобни колекции предимно в страните от Южна Европа поради температурните разлики, но от този сезон те са достъпни и в България. Предложенията включват тениски, топове с презрамки, къси панталони, поли, бански костюми и други, всички изработени от естествени материи. Цялата лятна колекция вече се предлага в магазините на Pepco в България.

Лятна мода за всички

Как да съчетаем удобството, качеството и атрактивните цени с последните модни тенденции? Новата колекция на Pepco доказва, че това е възможно. Портфолиото включва богат избор от дрехи за жени, мъже и деца на цени, започващи от 8 лева. За дамите Pepco предлага рокли от леки материи, поли, панталони тип „марлен“ или стилни муселинови комплекти, а за мъжете - удобни тениски, къси панталони и ежедневни ризи, които се вписват идеално в тазгодишните тенденции. Най-малките клиенти на магазините от веригата могат да избират от колекция цветни и удобни облекла, с които да се насладят на лятото, независимо от повода.

Оригинални и достъпни за всеки джоб

Новата лятна колекция на Pepco се състои от цели 50 модерни предложения, които да задоволят разнообразните нужди на потребителите и да ги вдъхновят да се облекат във вълнуващи летни тоалети през целия сезон. Предложенията са разнообразни по отношение на размери и материи, а целта е да може всеки да си купи модерни и практични дрехи за цялото лято. Модните находки на достъпни цени ще осигурят комфорт дори в най-горещите дни.

„Лятото е изцяло посветено на светли тонове и дишащи, леки материи, които ни карат да се чувстваме удобно и непринудено. Ето защо в лятната колекция на Pepco залагаме най-вече на естествени материи и семпъл дизайн - удобни ризи и топове, както и поли и панталони, изработени от висококачествени материи като памук, лен, вискоза, муселин или поплин. Новите предложения са перфектен избор за ежедневно облекло, за градски пространства, за пътувания и за плажа. Това ще позволи на всеки да намери нещо за себе си, за различни поводи, независимо от предпочитания стил“, споделя Агниешка Яворска, Търговски директор на Pepco Group.

Клиентската удовлетвореност е наш основен приоритет

В своите предложения Pepco се фокусира върху ниски, конкурентни цени, което позволява на цялото семейство да освежи гардероба си, без да натоварва бюджета си. Новата колекция предлага високо качество на достъпни цени, така че всеки да може да си позволи модерни и практични дрехи за лятото.

„Ежедневната ни работа е насочена към удовлетворяване на потребителите, затова създаваме продукти, които съчетават стил, качество и изключително конкурентни цени. Искаме дрехите ни да са модерни, но и удобни и достъпни за всеки. Новата ни лятна колекция вече е налична в магазините на Pepco и ще бъде редовно допълвана през целия сезон“, добавя Агниешка Яворска, Търговски директор на Pepco Group.

Pepco е един от най-големите търговци на дребно в Европа, който предлага дрехи, продукти за дома, детско облекло и аксесоари на атрактивни цени и с добро качество. Към портфолиото си компанията добавя и храни, напитки, продукти за почистване и лична хигиена на конкурентни цени. След 20 години непрекъснат растеж, днес Pepco обслужва милиони клиенти в цяла Европа с над 30 милиона транзакции месечно. В компанията работят около 30 000 души и тя управлява повече от 3700 магазина в 18 европейски държави.

2024-06-19_Bulgaria Summer Collection_BG.docx 64 KB Summer Collection.png 8 MB

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България