Нова оригинална поредица Fatal Attraction тази пролет, само по SkyShowtime

Нова оригинална поредица Fatal Attraction тази пролет, само по SkyShowtime

Поредицата от осем епизода с участието на Джошуа Джаксън и Лизи Каплан

Fatal Attraction ще бъде достъпна за стрийминг само по SkyShowtime тази пролет

 

Продуцирана от Paramount Television Studios и Amblin Television, поредицата Fatal Attraction ще се излъчи по SkyShowtime тази пролет.

Fatal Attraction е задълбочено преосмисляне на класическия психосексуален трилър и културна концепция от 80-те. Новата поредица ще изследва фаталното привличане и вечните теми за брака и изневярата през призмата на съвременните нагласи спрямо силните жени, личностните разстройства и принудителния контрол.

Освен Джошуа Джаксън като Дан Галахър и Лизи Каплан като Алекс Форест в поредицата участват Аманда Пийт като Бет Галахър, Алиса Джирелс като Елън Галахър, Тоби Хъс като Майк Джерард, Рено Уилсън като детектив Ърл Букър и Брайън Гудман като Артър Томлинсън.

Александра Кънингам („Грозният Джон“, „Шанс“) е сценарист, шоурънър и изпълнителен продуцент на поредицата заедно с изпълнителния продуцент Кевин Дж. Хайнс (Пери Мейсън), с когото Кънингам споделя заслугата за съвместна история, и изпълнителните продуценти Дарил Франк и Джъстин Фалви за Amblin Television. Силвър Трий също е изпълнителен продуцент и режисира пет епизода.


​Услугата SkyShowtime е достъпна директно за потребителите чрез приложението SkyShowtime на устройства с Apple iOS, tvOS, Android и чрез уебсайта: www.skyshowtime.com. Месечната цена на SkyShowtime е 3,99 евро.

 

За повече подробности посетете:  

Уебсайтwww.skyshowtime.com   

Новини: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Лора Лазарова PR Consultant, MSL Sofia

Относно SkyShowtime

SkyShowtime е следващата страхотна услуга за стрийминг в Европа, налична на над 20 пазара и обхващаща над 90 милиона домакинства. Вече се предлага в Албания, Андора, Босна и Херцеговина, България, Дания, Испания, Косово, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Северна Македония, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Финландия, Холандия, Хърватия, Черна гора, Чехия и Швеция.

Съвместно начинание на Comcast и Paramount Global, SkyShowtime предоставя най-добрите развлечения, филми и оригинални сериали на емблематичните марки Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock. SkyShowtime ще бъде дом и на редица ексклузивни местни продукции, както и на сериали с марката SkyShowtime Original.

 

Fatal Attraction - Media Alert_060323.docx 350 KB Fatal Attraction_visual.jpeg 24 MB

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България