MSL Sofia поема PR обслужването на А1

MSL Sofia поема PR обслужването на А1

MSL, част от Publicis Groupe България, поема PR обслужването на А1 България, най-големият телеком по приходи за 2021 г. в страната. Oт началото на декември агенцията активно работи по дейностите, свързани с вътрешните, външните и ESG кампаниите на А1. MSL Sofia също ще надгражда бранд комуникациите на А1, за които работи творческата агенция в групата на Publicis – Saatchi&Saatchi Sofia.

„MSL Sofia ни спечели с добър екип, ангажираност и желание за създаването и реализацията на ефективни кампании, които ще ни помогнат да постигнем нашите бизнес цели. Вярвам, че с помощта на MSL и креативния потенциал на групата на Publicis ще комуникираме още по-успешно. Това е много важно за нас, защото непрекъснато навлизаме в нови територии на технологии и услуги, които искаме да обясним и предложим на все по-различни групи от хора.“, каза Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в А1 България.
„Спечелването на А1 за PR обслужване е стратегическо продължение на фокуса на работа, който имаме в Групата – „Power of One”. Стъпвайки на дългогодишния опит на колегите от творческия екип с А1, ролята на MSL ще е да надгради позиционирането на компанията и затвърди лидерските ѝ позиции с нови и интересни идеи и кампании. И колкото по-дългосрочни са те, толкова по-печелившо ще е за двете страни. Екипът ни е силно ентусиазиран и амбициран да се впусне в динамиката на телекомуникационната индустрия.“, споделя Ива Григорова, директор PR бизнес в MSL, част от Publicis Groupe България.

MSL е една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света, която специализира в създаването на въздействащи кампании за постигане на ефективни резултати за бизнеса и хората. Агенцията е част от Publicis Groupe, компания лидер в комуникациите в глобален план и в България, която предлага цялостен модел на работа – от стратегическо консултиране до ефективно изпълнение, съчетавайки маркетинг и дигиталната бизнес трансформация. Publicis Groupe партнира на клиентите в тяхното бизнес развитие, като осигурява централизиран достъп до експертизата на екипите и акцентира върху персонализираните и индивидуални маркетингови решения.

A1 MSL Press release 15122022.docx 28 KB MSL_and_A1.jpg 207 KB

 

 

MSL София Publicis Groupe България
относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България