MSL, част от Publicis Groupe, отваря офис в Балтийския регион

MSL, част от Publicis Groupe, отваря офис в Балтийския регион

С тази стъпка MSL разширява присъствието в региона като най-голямата PR мрежа в Централна и Източна Европа

MSL официално става част от портфолиото агенции на Publicis Groupe Латвия, заедно с творческата агенция Leo Burnett, медийната агенция Starcom и дигиталната агенция Digitas. Откриването на MSL в региона на балтийските държави е доказателство за висококачествените PR услуги на Publicis Groupe.

Янис Пенсис, главен изпълнителен директор на Publicis Groupe Латвия, споделя: „PR-ът винаги е бил част от услугите, които предлагаме, и през последните няколко години планирахме усърдно развитието на този аспект от бизнеса ни. Радвам се, че плановете ни се превърнаха в реалност с разширяването на екипа под ръководството на новия управляващ директор – Байба Каулина. Брандът MSL винаги е бил PR лидер, както в региона, така и в много други държави. Нямаме никакво съмнение, че MSL Baltics ще черпи от обширния опит, знания и експертиза на регионалната и глобалната мрежа на MSL.“ ​
„Във времена, в които светът претърпява огромни промени, PR-ът винаги е играл ключова роля в подпомагането на брандовете в справянето им с динамичната глобална обстановка и в запазването на тяхната релевантност. Комуникацията вече е по-плавна, скоростна и многопластова. Изключително радостни и благодарни сме за възможността да внесем високите стандарти, творческия заряд и подхода, движен от данни и експертиза, на първокласни световни имена като Publicis Groupe и MSL. Екипът ни се състои от опитни професионалисти със задълбочени познания за местните пазари. Силата на нашата мрежа и моделът ни за активна колаборация между екипите ни позволяват ​ да се учим непрестанно и да разширяваме опита си ​ с цел подобряване на стратегическите ни комуникационни услуги. За да отбележим дългоочакваното начало на нашето комуникационно приключение в Балтийския регион, сме подготвили няколко вълнуващи изненади тази есен – очаквайте повече информация скоро,” казва Байба Каулина, управляващ директор на MSL Baltics.

MSL Baltics вече работи с брандове като Eucerin, Electrolux, Danone, Kärcher, Libresse и други.

Себастиан Степак, главен изпълнителен директор на MSL за Централна и Източна Европа, подчертава: „Това е едно дългоочаквано и внимателно планирано разрастване, движено от наблюденията ни върху бизнес възможностите в Балтийския регион. С подкрепата на Янис, Байба работи усилено за обединяването на екипа на място, както и за насрочването на първите им проекти. Изключително щастливи сме да видим резултата от усърдната им работа през последните няколко тримесечия. Гордея се, че MSL Baltics стартират работата си не само с толкова страхотен екип и ръководство, но и с впечатляващо клиентско портфолио.”

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. MSL предлага на своите клиенти стратегическо консултиране и творчески подход при създаването на кампании, които са интересни и стойностни за публиките и водят до ефективен резултат. С екип от над ​ 3100 души, работещи в над 107 офиса в цял свят, MSL е една от най-мащабните PR мрежи в Европа, както и най-бързо развиващата се в Азия и Тихоокеанския регион.

През 2023 г. MSL беше обявена за „PR агенция на годината 2023“ от PRovoke Media за региона на Централна и Източна Европа по време на наградите Sabre Awards във Франкфурт. Това е сред най-високите отличия, с които може да бъде удостоена една PR агенция в Европа.

Ива Григорова Директор PR бизнес, MSL Sofia
MSL-600x600-3.mp4 1 MB MSL-team-photos-01.jpg 559 KB Press Release Publicis Groupe_MSL launches officially in Baltics_15JUN23_EN.docx 95 KB Press Release Publicis Groupe_MSL launches officially in Baltics_19062023_BG.docx 98 KB

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България