Minions: The Rise of Gru за стриймване по SkyShowtime от 28 февруари

Minions: The Rise of Gru за стриймване по SkyShowtime от 28 февруари

От 28 февруари любимите миньони се завръщат с "Minions: The Rise of Gru" по SkyShowtime

Пълният със звезди актьорски състав включва номинираните за награда Oscar® Стийв Карел, Тараджи П. Хенсън, Жан-Клод ван Дам, Ръсел Бранд и носителката на награда Oscar® Джули Андрюс

Story image

Гледай трейлъра тук: https://youtu.be/--0L3ecCUXI

Изтегляне на изображения тук: https://we.tl/t-OKRAD9Ga9Q

Пакостливите миньони се завръщат с още повече шеметни приключения във филма "Minions: The Rise of Gru", който ще е достъпен за публиката на SkyShowtime в Босна и Херцеговина, България, Словения, Сърбия, Хърватия и Черна гора от 28 февруари.

Много преди да се превърне в господар на злото, Гру (номинираният за награда Oscar® Стийв Карел) е само едно момче на 11 години, което живее в типично за 70-те години на 20-и век предградие и крои планове от приземния си етаж за завладяване на света. Но нещата не се развиват особено успешно.

Когато пътищата на Гру и миньоните, сред които са Кевин, Стюарт, Боб и Ото – ново попълнение сред миньоните с брекети и изгарящо желание да угажда, се пресичат, това неочаквано семейство обединява сили. Заедно те изграждат първото си скривалище, проектират първите си оръжия и се опитват да извършат първите си мисии.

Когато групата прочути суперзлодеи „Злите 6“ прогонват лидера си – легендарния боец Див Пердах (носителя на награда Oscar® Алън Аркин), Гру, техният най-верен почитател, се явява на интервю, за да се присъедини към тях. „Злите 6“ не са впечатлени от дребния кандидат-злодей, но когато Гру ги надхитрява (и разгневява), той изведнъж се превръща в смъртния им враг. Докато Гру бяга, за да се спаси, миньоните се опитват да овладеят изкуството на кунг-фу и да му помогнат. Тогава той разбира, че дори и най-големите проклетници се нуждаят от помощта на приятелите си.

„Minions: The Rise of Gru“ е със звезден актьорски състав, включително и за ролите на „Злодеите 6“: Тараджи П. Хенсън, Луси Лоулес, Долф Лундгрен, Дани Трехо и Жан-Клод ван Дам. Във филма участват също така Мишел Йео, Ръсел Бранд и носителката на награда Oscar® Джули Андрюс. Предвождан от оригиналните създатели на франчайза, филмът „Minions: The Rise of Gru“ е продуциран от създателя и главен изпълнителен директор на Illumination Крис Мелъдандри и дългогодишните му сътрудници Джанет Хийли и Крис Рено. Филмът е режисиран от Кайл Балда ( „Аз, проклетникът 3“, „Миньоните“), а корежисьори са Брад Ейбълсън („Семейство Симпсън“) и Джонатан дел Вал („Тайният живот на домашните любимци“), като един от миньоните е озвучен от емблематичния глас на Пиер Кофин.

Потребителите получават директен достъп до услугата SkyShowtime чрез приложението SkyShowtime, налично за Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google TV и LG TV, както и чрез уебсайта: www.skyshowtime.com

Месечната цена за SkyShowtime е 3,99 евро.

 

За повече информация посетете:  

Уебсайт: www.skyshowtime.com   

Нюзрум: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: ​ www.linkedin.com/company/skyshowtime


Лора Лазарова PR Consultant, MSL Sofia

За SkyShowtime

SkyShowtime вече се предлага в Босна и Херцеговина, България, Дания, Нидерландия, Норвегия, Португалия, Словения, Сърбия, Финландия, Хърватия, Черна гора и Швеция. През първото тримесечие на 2023 г. SkyShowtime ще навлезе в Андора, Испания и Централна и Източна Европа (ЦИЕ).

SkyShowtime предлага най-добрите забавления, филми и оригинални сериали от емблематичните Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock.     

SkyShowtime ще се предлага на повече от 20 европейски пазара, обхващащи 90 милиона домакинства. Предвидено е услугата да се предлага в Албания, Андора, България, Босна и Херцеговина, Дания, Испания, Косово, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Северна Македония, Словения, Словакия, Сърбия, Унгария, Финландия, Хърватия, Черна гора, Чешката република и Швеция.   

SkyShowtime_Minions_The Rise of Gru_Bulgaria.docx 712 KB

 

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България