Лято в съобщения

Лято в съобщения

Летният сезон носи много свежо съдържание и функционалности във Viber

Viber, една от най-популярните комуникационни платформи в света, е подготвил вълнуваща и свежа компилация с изненади това лято. От богата палитра сезонни филтри с добавена реалност (AR), стикери и поздравителни картички, хороскопи до специално селектирани канали и чатботове, потребителите ще получат стабилна доза забавление и качествено съдържание. ​

Нашата селекция за твоето незабравимо лято:

Канали и чатботове

Лятото е сезонът на заслужената почивка от работа, която най-често приема формата на ваканция, пътуване, коктейли и излежаване на плажа. Ако обаче си забравил да си платиш сметките за тока и водата, няма проблем. EasyPay и Viber се обединиха, за да ти помогнат да се наслаждаваш на почивката си без притеснения, като създадоха специален чатбот, където можеш да провериш и платиш всичките си сметки за нула време. Напиши EasyPay в търсачката на Viber и следвай инструкциите. Плащането на сметки ще е песен.

Сега е времето за фестивали и всякакви събития на открито. Последвай каналите на Столична община и Община Бургас, за да си в течение с най-големите събития в двата града. Повярвай ни, направи го!

Филтрите с добавена реалност

Viber представи филтрите с добавена реалност (AR) през септември 2021 г. и от тогава милиони потребители са изпробвали ексцентричните маски, разкрасяващите ефекти и другите интересни опции. За лято 2022, Viber представя 11 тематични филтри, за да може всеки да получи възможността да създаде неповторими ваканционни изживявания, където и да е. Виж се покрит с цветя, изгорял от слънцето, заринат до уши в пясък на плажа, или на гребена на вълната, докато сърфираш. Откривай тези и още много свежи филтри като кликнеш на иконката с духчето на твоята Viber камера и нека забавлението започне сега.

Стикерите

Както традицията повелява, Viber създаде и свеж набор от стикери за лятото, за да помогне на сезонните приключенци да изразят всяка своя емоция подобаващо. Защото, както всички знаем, един стикер има силата на хиляди думи. Изтегли стикерите ТУК.

Картичките

По време на лятото има изобилие от забавни поводи да празнуваш живота. Говорим за онзи бурен, вълнуващ и красив живот с главно ,,Ж”. Viber ще ти помогне и тук със специалната си селекция от поздравителни картички, които можеш да изпратиш до всеки, който искаш да усмихнеш днес. Някои от по-специалните картички са: Денят на целувката (6-ти юли), Световният ден на шоколада (7-ми юли), Световният ден на емотиконите (17-ти юли) и Световният ден на приятелството (30-ти юли). Дигитални картички за тези поводи + още много, можеш да намериш ТУК.

Хороскопът

Хората казват, че ,,Астрологията е просто един пръст, който сочи към реалността”. Така че, по-добре не рискувай и подсигури плановете си за лятото с малко космична помощ благодарение на летния хороскоп на Viber, който можеш да видиш ТУК.

Астрология 2022
Виж какво прогнозират звездите за теб!
chats.viber.com

Има толкова начини да се насладиш максимално на най-динамичния и вълнуващ сезон през годината. Viber е тук да се погрижи за това с цяло сърце и много идеи! Всичко, което ти е необходимо да изразиш твоето фантастично лятно настроение те чака в платформата. Само, моля те, не си забравяй слънцезащитния крем, докато си чатиш на плажа.


За Rakuten Viber:

В Rakuten Viber свързваме хората, без значение кои са и откъде са. Нашите потребители по света имат достъп до разнообразие от функционалности като индивидуални съобщения, видео обаждания, групови чатове, актуализации и дискусии с техните любими марки и известни личности. Ние предоставяме на нашите потребители сигурна и свободна среда, където да споделят емоциите си.

Rakuten Viber е част от семейството на Rakuten Group, световен лидер в електронната търговия и финансовите услуги. Rakuten Viber е официален партньор на NBA Golden State Warriors за изпращане на съобщения и разговори.

Присъединете се към Viber и се насладете на най-доброто комуникационно изживяване в света.

1407_Get your summer into messaging.docx 21 KB
Румяна Танчева Senior PR мениджър, MSL Sofia

 

 

 

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България