Компания "Димитър Маджаров" подкрепя "Преоткрий България"

Компания "Димитър Маджаров" подкрепя "Преоткрий България"

МЕТРО и неговите партньори инвестират над 1 милион лева в подкрепа на туристическия сектор чрез инициативата „Преоткрий България“

„За нас като компания, инициативата е още една крачка към осъзнаване колко ценни са родните продукти и услуги, и колко много смисъл има да подкрепим местния бизнес, производството и туристическите дестинации. Вярвам, че „Преоткрий България“ е платформата, която ще предложи на едно място всичко нужно на потребителите, с което да им покаже колко гостоприемна и красива е нашата страна.“, сподели Димитър Маджаров.

Онлайн системата за резервации „Преоткрий България“, създадена от МЕТРО и подкрепена от неговите бизнес партньори, вече работи и предлага атрактивни ваканционни оферти по Черноморието и/или българските планини, както и възможности за резервации в ресторанти.   

МЕТРО обедини сили с големи български и международни компании като „Димитър Маджаров“, Загорка АД, системата на Coca Cola в България, Procter & Gamble, Mastercard, Пощенска банка, OMV, A1 и DNA. Инициативата „Преоткрий България“ се осъществява в близко партньорство с Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), обединяваща представителите на туристическия бизнес в цялата страна, и се ползва от подкрепата на Министерството на земеделието, храните и горите, Министерството на туризма и Министерството на икономиката.

Българските туристи могат да правят своите резервации без да заплащат комисиони и банкови такси. Вече над 450 частни предприемачи са се регистрирали в платформата „Преоткрий България“, а броят им продължава да расте, поради засиления интерес от страна на туристическия бизнес. Онлайн системата показва места за настаняване и заведения само в България, които спазват стандартите за безопасност и използват приоритетно български продукти за своите ястия. В „Преоткрий България“ крайните клиенти ще могат да избират качествените оферти за почивка и забавление на море и планина, както и да се възползват от специални предложения за продукти и услуги, осигурени от фирмите създатели на платформата.

Story image

МЕТРО и неговите партньори инвестират над 1 милион лева, за да подрепят туристическия сектор чрез инициативата „Преоткрий България“. Инвестицията ще подпомогне рестарта на хотелиерския и ресторантьорски бизнес в началото на активния летен сезон.

Повече информация за „Преоткрий България“ може да се намери на http://preotkriibulgaria.bg/

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България