Йоанна Славская спечели Saatchi Circle FARA 2023

Йоанна Славская спечели Saatchi Circle FARA 2023

Йоанна Славская е победителят в десетото издание на рекламния формат Saatchi Circle, който се проведе от 8 до 10 юни по време на българския рекламен фестивал ФАРА.

Общо три отбора, два от които индивидуални, се включиха в практическата академия за смели идеи. Участниците работиха по бриф за А1 България. Те трябваше да намерят неочакван начин да демонстрират превъзходството на скоростта на 5G.

Състезанието беше изключително оспорвано. Освен Йоанна, в битката на идеи се включиха Виолета Тенева, както и отборът на Лора Христова и Ивана Сливкова.

По пътя към финала, отборите бяха подпомагани от трима ментори от екипа на Saatchi & Saatchi Sofia. А в последния ден на ФАРА смело се изправиха пред специално сформираното жури, за да защитят идеите си.

Saatchi Circle се организира от Saatchi & Saatchi Sofia от 2013 г. насам. В последните години фестивалът ФАРА е партньор на инициативата. За десетото си издание състезанието изненада с нов формат, който позволи на участниците още по-смело да заявят талантите си пред бранша.

Saatchi Circle 2023_PR_winner_update_12062023.docx 79 KB Saatchi Cirle (2).jpeg 951 KB Saatchi Cirle (3).jpeg 2 MB Saatchi Cirle.jpeg 2 MB

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България