„Искам и мога да работя“ – JA Bulgaria организира „Седмица на уменията за работа“

„Искам и мога да работя“ – JA Bulgaria организира „Седмица на уменията за работа“

Серия от кратки виртуални обучения за младежи, които искат да започнат работа, ще бъдат проведени в средата на юли месец

JA Bulgaria кани млади хора на възраст между 18 и 29 г., които в момента не учат и работят, но търсят възможност за развитие, да се включат в „Седмицата на уменията за работа“, която ще се проведе на 19, 21 и 23 юли, от 16:00 часа в изцяло виртуална среда.

В рамките на проекта са предвидени кратки виртуални срещи с представители на компании - лидери на пазара от различни сектори, и с известни личности като Деница Караславова, EVA, Виктория Георгиева и Александрина Александрова.

Всеки от гост-лекторите ще сподели за добри практики от бизнеса, както и лични примери за това как да разкрием своя потенциал и да се изправяме смело пред предизвикателствата по пътя на започване на работа и постигане на професионален успех. Всички желаещи могат да се запишат за срещите, които са напълно безплатни, а по-смелите ще имат възможността да задават въпроси към гост-лекторите, свързани с обсъжданите теми.

Онлайн панелът се организира от JA Bulgaria по проект NEETs „Предприемачи“* и с медийната подкрепа на Radio City.

Всички желаещи могат да се регистрират на следния линк: https://form.jotform.com/211894021685357

Уебинарите започват от 16:00ч. в платформата за видео разговори ZOOM.

Програма за „Седмица на уменията за работа“

 

19.07.2021г.

16:00 - „Поканен съм на интервю“, Галя Петрова, Coca-Cola HBC ​

16:25 - „Работа винаги се намира“, Даниела Русева, JOBS.bg

16:50 - „Започвам свой бизнес“, Wasteful

17:15 - „По стъпките на успеха на Деница Караславова“, Деница Караславова

 

21.07.2021г.

16:00 - „Какво стои зад микрофона“ – работа в медия, Ирина Тончева, BG Radio

16:25 - „Да започна от някъде“ – професионална подготовка, Рая Цветкова, LIDL България

16:50 - „По стъпките на успеха на EVA“, EVA

17:15 - „По стъпките на успеха на Виктория Георгиева“, Виктория Георгиева

 

23.07.2021г.

16:00 - „Професия природозащитник“, Костадин Андонов, WWF България

16:30 - „Моите права на работа“ – трудови правоотношения, Мария Ангелова, Manpower Bulgaria

17:00 - По стъпките на Александрина Александрова, Александрина Александрова

 

В рамките на проекта NEETs до сега, организаторите от JA Bulgaria са успели да обучат над 650 ученици и младежи от цялата страна и да осигурят над 75 стажа във водещи компании. Младежите са придобили знания за личностни и кариерни умения, как да се представят в бизнес среда, как да изградят своя професионален опит и как да бъдат конкурентни на пазара на труда. Програмата е спомогнала на 11 млади предприемачи да започнат свой бизнес.

*Проектът NEETs in Entrepreneurship (NEETs Предприемачи) се изпълнява от организациите на Junior Achievement в България, Испания, Италия и Румъния и е подкрепен от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежки финансов механизъм. В рамките на проекта, 1600 младeжи от 18 - 29 г., които в момента не учат и не работят, ще получат обучение и подкрепа за започване на първа работа, кариерно развитие и стартиране на собствен бизнес.


За повече информация:

Васил Димитров – Мениджър маркетинг и партньорства – JA Bulgaria

Vassil.dimitrov@jabulgaria.org

Mob: +359 879 635 690

 

JAB NEETs Искам и мога да работя KV Final.png 861 KB PR JAB NEETs Radio CITY Искам и мога да работя F1.docx 18 KB JA Bulgaria_1.mp3 1 MB JA Bulgaria_2.mp3 1 MB

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България