HONOR отбелязва Международния ден на жената 2022 и започва кампания „Жените на HONOR”

HONOR отбелязва Международния ден на жената 2022 и започва кампания „Жените на HONOR”

Глобалната технологична марка HONOR празнува днес Международния ден на жената (8 март) с кампания „Жените на HONOR“, която отличава социалните, икономически и културни постижения на дамите. Компанията се присъединява към разбиранията за свят, свободен от пристрастия, стереотипи и дискриминация, като започва да прилага популярния хаштаг #BreakTheBias в своята комуникация.

Емблематичният технологичен бранд създаде кратко видео, в което „Жените на HONOR“ от Финландия, Сърбия, Хърватия, Чехия, Словакия, Сърбия, България и Унгария, обединяват гласовете си и предават силно, мощно и вдъхновяващо послание към всички жени по света, да останат уникални, за да се борят за мечтите си, да бъдат смирени, вдъхновени и целеустремени към това, което искат да постигнат, за да успеят в живота си!

„Проницателни, без да губят фокус, нежни, без да губят упоритост, мъдри, без да губят предимство, това са уникалните характеристики на жените,” каза Фанг Фей, президент на продуктовата линия на HONOR Device Co., Ltd. „Надявам се, че всяка жена има смелостта да надскочи себе си и да повярва в силата на мечтите и екипността.“

Мисията на движението, свързано с Международния ден на жената, е да усъвършенства равенството между половете в света на технологиите и да отличи жените, които създават иновации. Това твърдение е напълно подкрепено и популяризирано чрез ежедневната работна култура на HONOR и се прилага към всеки продукт и технология, произвеждани от компанията.

За повече информация относно Международния ден на жената, моля, посетете www.internationalwomensday.com


За HONOR

HONOR е водещ световен доставчик на смарт устройства. Той е посветен на това да се превърне в глобална емблематична технологична марка и да създаде нов интелигентен свят за всеки, чрез своите продукти и услуги. С непоколебим фокус върху научноизследователската и развойна дейност, компанията се ангажира с разработването на технология, която позволява на хората по целия свят да надхвърлят възможностите, давайки им свободата да постигат и правят повече. Предлагайки широка гама от висококачествени смартфони, таблети, лаптопи и носими устройства за всеки джоб, портфолиото на HONOR от иновативни, първокласни и надеждни продукти, позволява на хората да станат по-добра версия на себе си.

За повече информация, посетете глобалния сайт на HONOR www.hihonor.com ​ или локалните страници в социалните медии:

https://www.facebook.com/BulgariaHonor

https://www.instagram.com/honor_bulgaria/

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial ​ ​

WomenOfHonor_Press Release_08.03.22.docx 38 KB

 

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България