HALO – сезон 2 ще бъде в SkyShowtime през 2024 г.

HALO – сезон 2 ще бъде в SkyShowtime през 2024 г.

Трейлърът е наличен тук: https://youtu.be/0bE9Hqb7zOA

SkyShowtime обяви днес, че дългоочакваният втори сезон на хитовия сериал HALO ще се появи на платформата през февруари 2024 г. Епизоди 1-2 ще могат да се гледат ексклузивно в SkyShowtime от 9 февруари, а останалите епизоди ще се излъчват всяка седмица след това.

Във втория сезон Master Chief Джон-117 повежда екипа си от елитни спартанци срещу извънземната заплаха, известна като Заветът. След шокиращо събитие на безлюдна планета Джон не може да се отърси от усещането, че войната му е на път да се промени, и рискува всичко, за да докаже това, в което никой друг не иска да повярва - че Заветът се готви да атакува най-голямата крепост на човечеството. Когато галактиката е на ръба, Джон се отправя на пътешествие, за да открие ключа към спасението на човечеството или неговото изчезване - Halo.

Сериалът, чийто шоурънър и изпълнителен продуцент е Дейвид Винер (Brave New World), се развива във вселената, която дебютира за първи път през 2001 г. с пускането на първата игра HALO за Xbox®. Драматизирайки епичния конфликт от 26-и век между човечеството и извънземната заплаха, известна като Заветът, сериалът HALO преплита дълбоки и комплексни лични истории с екшън, приключения и богато илюстрирана версия за бъдещето.

HALO е с участието на Пабло Шрайбер (American Gods) в ролята на Master Chief, Spartan-117 и Наташа Макелхоун (Californication) в ролята на д-р Халси, които са и продуценти през този сезон. Сред останалите завръщащи се актьори са Джен Тейлър (поредицата игри HALO, RWBY) в ролята на Кортана, Бокем Уудбайн (Fargo), Шабана Азми (Fire), Наташа Кулзак (The Witcher), Олив Грей (Half Moon Investigations), Йерин Ха (Reef Break), Бентли Калу (Avengers: Age of Ultron), Кейт Кенеди (Catastrophe), Чарли Мърфи (Peaky Blinders) и Дани Сапани (Penny Dreadful).

Сред новите попълнения в актьорския състав този сезон са Джоузеф Морган (Дневниците на вампира, The Originals) и Кристина Родло (Никой не излиза жив оттук, Световно първенство по футбол за бездомни). Морган се присъединява към сериала в ролята на Джеймс Акърсън, страховит разузнавач, който е прекарал кариерата си в издигане по стъпалата на секретната Служба за военноморско разузнаване на СС на ООН. Родло е Талия Перес, ефрейтор, специализирал лингвистика в комуникационното подразделение на тайната служба на военноморското разузнаване на Съвета за сигурност на ООН, новобранец, който все още не е видял истинска битка. Завръщащата се от първи сезон, Лаера (Фиона О'Шонеси) е довереницата, съпругата и партньорката на Сорен в престъпленията. Синът на Сорен и Лаера, Кеслър (Тайлан Бейли), е имал сравнително спокойно, макар и необичайно детство, израствайки в the Rubble.

HALO е продуциран от SHOWTIME® в сътрудничество с 343 Industries и Amblin Television. Изпълнителен продуцент на втория сезон на HALO е Дейвид Винер заедно със Стивън Спилбърг, Дарил Франк и Джъстин Фалви за Amblin Television. Кики Уолфкил е изпълнителен продуцент за Xbox/343 Industries, заедно с Ото Батурст и Тоби Лесли за One Big Picture и Джан Паоло Варани. Сериалът се разпространява в международен план от Paramount Global Content Distribution.

Потребителите получават директен достъп до услугата SkyShowtime чрез приложението SkyShowtime, налично за Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung, както и през уебсайта: www.skyshowtime.com. Месечната цена за SkyShowtime е 3,99 евро (без реклами).

За повече информация посетете:

Уебсайтwww.skyshowtime.com
Нюзрум: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedInwww.linkedin.com/company/skyshowtime

X (по-рано позната като Twitter)www.twitter.com/SkyShowtime

Лора Лазарова Senior PR Consultant, MSL Sofia

За SkyShowtime

SkyShowtime е следващата страхотна услуга за стрийминг в Европа. Съвместно начинание на Comcast и Paramount Global, SkyShowtime предоставя най-доброто развлечение от Холивуд и местни продукции, събрани на едно място.

От филми и оригинални сериали на емблематичните марки Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock до оригинални сериали на SkyShowtime – платформата е точното място за висококачествено развлечение в Европа.

Услугата SkyShowtime бе стартирана по-рано тази година и е налична на следните пазари: Албания, Андора, Босна и Херцеговина, България, Дания, Испания, Косово, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Северна Македония, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Финландия, Хърватия, Черна гора, Чехия и Швеция. Услугата се предлага от избрани доставчици на телевизия на някои пазари, а също така е достъпна и чрез Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, смарт телевизори Samsung и в мрежата.

 

За Amblin Television

Amblin Partners е филмова и телевизионна продуцентска компания, ръководена от Стивън Спилбърг, която разработва и продуцира филми под знамето на Amblin Entertainment и DreamWorks Pictures и включва Amblin Television, дългогодишен лидер в качественото програмиране. Сред инвестиционните партньори на компанията са Reliance Entertainment, Entertainment One (eOne), Alibaba Pictures и Universal Pictures. Сред последните премиери на Amblin са: "The Fabelmans" на Стивън Спилбърг, който спечели награда Златен глобус за най-добър драматичен филм; "1917", който спечели три награди Оскар® и 385 млн. долара в световния бокс офис; и "Green Book", който спечели три награди Оскар®, включително за най-добър филм, и събра повече от 320 млн. долара в световен мащаб.

 

За 343 Industries

343 Industries е създателят на хитовата поредица видеоигри Halo и, като част от Xbox Game Studios, ръководи франчайза Halo включващ игри, оригинални програми, романи, комикси, лицензирани колекционерски предмети, облекла и др. Halo Infinite, най-новата игра на студиото, постигна успех сред критиците, като получи над 60 награди в индустрията и е най-успешната игра в историята на франчайза Halo. Студиото продължава да трансформира развлекателните преживявания във вселената на Halo с новаторски проекти, като например вече излъчваната телевизионна поредица Halo за Paramount+ в партньорство с SHOWTIME® и Amblin Entertainment.

HALO_201_AS_0927_5821_RT.jpg 2 MB HALO S2 Media Alert.docx 169 KB

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България