Glovo дари таблети и чанти на читалища, библиотеки и ученици в неравностойно положение

Glovo дари таблети и чанти на читалища, библиотеки и ученици в неравностойно положение

 

Мобилното приложение за доставка на разнообразни стоки Glovo дари 2156 куриерски чанти и 50 таблета на културно-образователни институции и семейства с ученици в неравностойно положение.

Чантите са предоставени на Фондация „Детски книги“ и Столична община – район „Надежда“, които ще снабдят училищни библиотеки и читалища в цялата страна, както и детски градини в София. Куриерските чанти са планирани за използване от ученици, педагогически и непедагогически персонал, в ежедневните битови, учебни, културно-организационни мероприятия, в това число за пренасяне и съхранение на храна, книги, училищни пособия, материали и други аксесоари. Таблетите са дарени на Национална мрежа за децата, която чрез свои партньорски организации за подкрепа на семейства в неравностойно социално положение, ще подпомогне ученици между 1-12 клас с техника за онлайн обучение. ​

„Щастливи сме, че успяхме да дарим част от техническите аксесоари, с които извършваме куриерски услуги в цялата страна. Искаме да вдъхнем нов живот на тези продукти и да ги насочим към места, където ще бъдат полезни – чантите са подходящи за читалищна и библиотечна дейност, както и за персонална употреба, а с таблетите се надяваме да подпомогнем ученици в семейства, които нямат възможности да закупят техника за своя образователен процес.“ – сподели Ивайло Нецов, генерален мениджър на Glovo за България.
Story image

Даренията ще достигнат до своите ползватели чрез приемащите организации - Фондация „Детски книги“, Столична община – район „Надежда“, Национална мрежа за децата.


За Glovo

Glovo е иновативно мобилно приложение за доставка на разнообразни стоки и една от водещите световни платформи за доставка. Основана в Барселона през 2015 г., компанията оперира в регионите на Европа, Близкия изток и Африка. Приложението свързва потребителите с ресторанти, вериги за хранителни стоки, аптеки и магазини, и също така включва категория „Друго“, която позволява на хората да поръчват всичко, което пожелаят в техния град.

За повече информация, моля посетете: http://about.glovoapp.com/en/

Glovo Donation_20122021.docx 28 KB glovo-logo.png 38 KB Glovo.jpg 2 MB

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България