Гледай футбол и печели награди докато си чатиш

Гледай футбол и печели награди докато си чатиш

Viber отбелязва най-значимото футболно събитие със забавна състезателна игра за спортни прогнози и възможност за награди

Целият свят говори само за едно - футбол! И Viber е тук, не просто да приглася, а да снабди феновете на спорта с всичко необходимо за тяхното незабравимо изживяване и междувременно, да раздаде големи награди.

Viber създаде специален чатбот World Football Fan Challenge 2022, посветен на най-дългоочакваното спортно събитие. Той предлага забавна и интерактивна игра за прогнозиране на мачове, която дава шанс на всеки потребител да се включи в приятелска надпревара на живо или през групов чат.

Ще успееш ли да предвидиш дали и с колко Катар ще бие Еквадор? Аржентинците имат ли шанс срещу Саудитска Арабия? Колко си сигурен, че Австралия и Франция ще завършат в равенство?

Viber предизвиква всички футболни ентусиасти да започнат с прогнозите, защото наградите си струват, а напрежението ще расте с всяко ритане на топката.

Футболът е най-популярният международен спорт с милиарди фенове в повече от 200 държави. В чест на способността му да сплотява хора от всички краища на света, Viber дава шанс на потребителите си да проследяват играта и да се вживяват с цяло сърце. За да помогне на милионите си потребители да отпразнуват този спорт подобаващо, Viber създаде и още нови ​ функционалности, които ще стартират ударно през ноември. Ето ги и тях:

Съвет: перфектни за споделяне в социалните мрежи (и приятелите ти да се питат от къде си взел тези яки филтри).

  • Игрови филтри: Ще дадат шанс на потребителите да тестват спортните си заложби и да се опитат да отбележат гол (защото вече е прекалено студено навън за ежеседмичния ви мач с момчетата).
  • Стикери: Новият пакет от стикери ще съдържа визии, свързани с футбол и футболни термини на български, както и на 18 други езика (както едно време, като си разменяхме картички с футболисти и боксьори).
  • Канали: Девет спортни канала ще се погрижат феновете да са в крак с най-новите истории и горещи новини около любимия си отбор.
,,Обединявайки всички футболни фенове по целия свят искаме да им дадем възможност да изразят спортната емоция, докато са в непрекъсната връзка един с друг във Viber. Вълнуваме се, че можем ​ да им ​ предложим страхотни награди и интерактивно съдържание”, коментира Атанас Райков, старши директор развитие топ държави.
,,Нашите потребители могат да празнуват победите на своите любими футболни отбори с приятели, семейство и колеги. Споделянето на прогнози, проверката на резултати от последната игра в реално време и проверяването на световната класация ще бъде толкова лесно колкото да си отвориш приложението на Viber през телефона”.

За Rakuten Viber

Rakuten Viber свързва хората. Няма значение кои са или от къде са. Потребителите ни от целия свят имат достъп до палитра от функционалности като чатове, видео разговори, групи за съобщения, както и дискусии с любимите си брандове и известни личности. Viber се грижи за това потребителите да имат сигурна и свободна среда, в която да споделят своите емоции. Rakuten Viber е част от Rakuten Group, Inc., световен лидер в електронната търговия и финансовите услуги. Той е официалното приложение за директни съобщения и разговори на отбора на NBA - Golden State Warriors.

1711_Viber World Football Fan Challenge 2022.docx 52 KB
Румяна Танчева Senior PR мениджър, MSL Sofia

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България