Филмът TÁR с участието на двукратната носителка на наградата „Оскар“, Кейт Бланшет, ще се предлага за стрийминг ексклузивно по SkyShowtime от понеделник, 30 октомври

Филмът TÁR с участието на двукратната носителка на наградата „Оскар“, Кейт Бланшет, ще се предлага за стрийминг ексклузивно по SkyShowtime от понеделник, 30 октомври

Story image

Гледай трейлъра тук: https://youtu.be/rpNMJ-rBp9E

Изображенията са налични тук: https://wetransfer.com

Продуциран от Focus Features и Universal Pictures International, филмът TÁR ще се предлага за стрийминг ексклузивно по SkyShowtime от понеделник, 30 октомври. ​ ​

Тод Фийлд, продуцент, сценарист и режисьор, ни представя филма TÁR с участието на Кейт Бланшет, която ще видим в главната роля на впечатляващата диригентка Лидия Тар. TÁR изследва променящия се характер на властта, нейното въздействие и трайност в съвременния свят. Лидия Тар, считана за един от най-великите живи композитори и диригенти, е и първата жена диригент на голям оркестър в Германия.

Игралният филм, създаден от номинирания три пъти за Academy Award® режисьор, Тод Фийлд, и с участието на двукратната носителка на наградата „Оскар“, Кейт Бланшет, ни среща с Тар в апогея на нейната кариера и в момент, в който подготвя представянето на книгата си и многоочакваното изпълнение на Петата симфония на Малер. През следващите няколко седмици животът ѝ започва да се развива по забележително модерен начин. Резултатът едно безпощадно изпитание за властта, нейното влияние и чувството за стабилност, коeто тя поражда в съвременното общество. В поддържащите роли ще видим Нина Хос, Ноеми Мерлан, Софи Кауер, Джулиан Гловър, Марк Стронг, Алън Кордунър и Силвия Флот.

Музиката за филма TÁR е дело на носителката на Grammy, Хилдур Гуднадотир, първата жена композитор, спечелила наградите „Оскар“, „Златен глобус“ и BAFTA за най-добра оригинална музика.

Потребителите получават директен достъп до услугата SkyShowtime чрез приложението SkyShowtime, налично за Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung, както и през уебсайта: www.skyshowtime.com. Месечната цена за SkyShowtime е 3,99 евро (без реклами).

За повече информация посетете:

Уебсайтwww.skyshowtime.com

Нюзрум: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime

Лора Лазарова Senior PR Consultant, MSL Sofia

За SkyShowtime    ​

SkyShowtime е следващата страхотна услуга за стрийминг в Европа. Съвместно начинание на Comcast и Paramount Global, SkyShowtime предоставя най-доброто развлечение от Холивуд и местни продукции, събрани на едно място. 

От филми и оригинални сериали на емблематичните марки Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock до оригинални сериали на SkyShowtime, платформата е мястото за висококачествено развлечение в Европа. 

Услугата SkyShowtime бе стартирана по-рано тази година и е налична на следните пазари: Албания, Андора, Босна и Херцеговина, България, Дания, Испания, Косово, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Северна Македония, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Финландия, Хърватия, Черна гора, Чехия и Швеция. Услугата се предлага от избрани доставчици на телевизия на някои пазари, а също така е достъпна и чрез Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, смарт телевизори Samsung и в мрежата.

 

tar_cate_blanchett.png 293 KB tar_w_skyshowtime_25_wrzesnia_2_.jpg 243 KB TAR - Media Alert.docx 625 KB

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България