Филмът Mrs. Harris Goes To Paris ще бъде наличен за стрийминг от 19 юни само по SkyShowtime

Филмът Mrs. Harris Goes To Paris ще бъде наличен за стрийминг от 19 юни само по SkyShowtime

Днес SkyShowtime потвърди, че филмът Mrs. Harris Goes To Paris ще се предлага за стрийминг в платформата от 19 юни

Гледай трейлъра тук: https://youtu.be/CepHQQfA7Bw

Изображенията са налични тук: https://we.tl/t-oUAbhPiH9Z ​ ; https://we.tl/t-0wmu2U0W4P ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Mrs. Harris Goes To Paris е пленяваща история за една привидно обикновена британска домашна помощница, която се впуска в невероятно приключение в Париж, водена от мечтата си да притежава рокля от колекцията за висша мода на Christian Dior.

Ейда Харис (в ролята е номинираната за Academy Award® Лесли Менвил) живее в Лондон и се издържа с почистване на къщи в годините след Втората световна война. ​ Съпругът ѝ се води изчезнал в битка и тя води самотен живот, но не се отдава на мрачни мисли за сполетялото я нещастие, нито се оплаква от съдбата си. Но когато вечно прагматичната Ейда вижда невероятно красива рокля на Christian Dior в спалнята на една от заможните си клиентки, самата тя е учудена от непреодолимото желание, което я обзема. Да притежаваш нещо толкова ефирно, толкова красиво, едно истинско произведение на изкуството – това би могло да промени живота на всеки човек.

След като работи извънредно, спестява, колкото се може повече, и дори изпробва късмета си на пистата за надбягвания, Ейда най-накрая събира сумата, с която ще може да си позволи рокля на ​ Dior. Тя се сбогува с най-близките си приятели Ви (Елън Томас) и Арчи (Джейсън Айзъкс) и поема към Париж, за да посети известната модна къща House of Dior и да сбъдне мечтата си. Но когато пристига, Ейда се сблъсква с поредица от изненадващи препятствия, сред които заплашителната мадам Колбер от Dior (в ролята е номинираната за Academy Award® Изабер Юпер), която настръхва от ужас само при мисълта, че чистачка ще носи висша мода.

Story image

Но независимо от всички трудности, които се изпречват на пътя ѝ, Ейда отказва да си тръгне от Париж без своята рокля. Непоколебимата ѝ решителност пленява Андре, счетоводителя идеалист на Dior (Лукас Браво), манекенката с добро сърце Наташа (Алба Баптиста) и аристократа маркиз дьо Шазан (Ламбер Уилсън), който се оказва най-желаният ерген в Париж. Ейда скоро открива, че като променя своя собствен живот, тя започва да променя живота и на хората около себе си. Оказва се, че дори може да помогне за спасяването на самата модна къща House of Dior.

Адаптирайки романа на Пол Галико „Mrs. Harris Goes to Paris“ от 1958 г. за големия екран, сценаристът и режисьор Антъни Фабиан създава пленяваща, модерна приказка за преследването на мечтите, силата на приятелството и това колко е важно да останеш верен на себе си.

Потребителите получават директен достъп до услугата SkyShowtime чрез приложението SkyShowtime, налично за Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung, както и чрез уебсайта: www.skyshowtime.com.
​Месечната цена за SkyShowtime е 3,99 евро.

 

За повече информация посетете:

Уебсайтwww.skyshowtime.com
Нюзрум: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn:  www.linkedin.com/company/skyshowtime Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime

Лора Лазарова Senior PR Consultant, MSL Sofia

За SkyShowtime

SkyShowtime е следващата страхотна услуга за стрийминг в Европа. Съвместно начинание на Comcast и Paramount Global, SkyShowtime предоставя най-доброто развлечение от Холивуд и местни продукции, събрани на едно място.

От филми и оригинални сериали на емблематичните марки Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock до оригинални сериали на SkyShowtime, платформата е мястото за висококачествено развлечение в Европа. ​

Услугата SkyShowtime бе стартирана по-рано тази година и е налична на следните пазари: Албания, Андора, Босна и Херцеговина, България, Дания, Испания, Косово, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Северна Македония, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Финландия, Хърватия, Черна гора, Чехия и Швеция. ​ Услугата се предлага от избрани доставчици на телевизия на някои пазари, а също така е достъпна и чрез Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, смарттелевизори Samsung и в мрежата.

 

Mrs Harris Goes to Paris - Press Release_150523.docx 326 KB Mrs_Harris_goes_to_Paris_sst_owned_static_st_16x9_3840x2160 (1).jpg 666 KB 3840x2160_MrsHarrisGoesToParis_Photography_DIGITAL_still1-3359857.jpg 2 MB 3840x2160_MrsHarrisGoesToParis_Photography_DIGITAL_still7-3359864.jpg 2 MB

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България