Everty възложи позицията на главен инвестиционен директор на Антония Йорданова, която ще управлява експанзията на компанията в България

Everty възложи позицията на главен инвестиционен директор на Антония Йорданова, която ще управлява експанзията на компанията в България

Компанията планира значително разширяване на портфолиото от активи в офисния, логистичния и ритейл сегмент

Антония Йорданова e новият главен инвестиционен директор на Everty в България. Тя ще ръководи развитието на компанията и управлението на портфолиото ѝ от 100 милиона евро в страната, което е микс от клас-А офисни сгради и хотелски активи в София, както и в други големи градове на страната. В работата си Антония Йорданова ще получава съдействие от глобалните изпълнителни директори на Everty – Наама Саар и Харолд Чембърлейн. България е считана като ключов пазар в глобалната експанзия на компанията, която включва развитието и придобиването на широк спектър от имоти в Коста Рика, Гърция, Нигерия и САЩ.

 

„Имаме амбициозна глобална стратегия за пазарно развитие и съм щастлива да кажа, че моята страна не е изключение. Нaмираме се във финалните етапи на няколко нови придобивания, планирани за втората половина на 2021 г. и първото полугодие на 2022 г. Това е вълнуващ период за развитието на компанията“, споделя Антония Йорданова.
Story image

Поскъпване на българския пазар на офисни имоти

Тъй като ситуацията с глобалната пандемия пoказва леко възстановяване и пазарният оптимизъм расте, от компанията виждат реални възможности на българския пазар.

 

„България е подложена на предизвикателни икономически и социални условия, влошени от коронавирусната пандемия. Въпреки това, страната все още предлага големи дългосрочни и високодоходни възможности на пазара на недвижими имоти“, казва Антония Йорданова. „Виждаме това от първо лице в нашия водещ актив, Perform Business Center, която остава привлекателна и много търсена опция за офис пространство за много компании.”
Story image

Придобит през 2019 г., добре познатият офис център от клас А, се намира на площад „Позитано“ в центъра на София. По думите на Антония Йорданова, няколко от наемателите на сградата е трябвало да се преместят или да прекратят операции през последните 12 месеца, но локацията и характеристиките на бизнес сградата от висок клас са спомогнали бързо да се намерят нови наематели и потенциални партньори, които да запълнят свободните пространства.

 

„Ние сме устойчива компания. Нашият екип знае как да се адаптира към променящите се обстоятелства и нашите офисни пространства са също толкова гъвкави. Perform Business Center остава привлекателно място за различни компании и индустрии. Свидетели сме на мащабна реорганизация на офис пространствата и нашата сграда е готова да отговори на новите нужди на наемателите и модерните компании.“, допълва новият главен инвестиционен директор.

 

Повече за Антония Йорданова

След като се присъединява към YNV Group през 2013 г., Антония Йорданова ръководи финансовия отдел на четирите глобални компании на групата: Tek Experts, доставчик на техническа поддръжка и IT решения; elev8, професионална академия за информационни технологии и бизнес умения; Wize, разработчик на софтуерни решения; и Everty, компания за недвижими имоти, специализирана в офисни, логистични пространства и хотели, върху които ще се фокусира сега.

Доказан финансов директор, тя играе важна роля в създаването и управлението на междуфункционални, интернационални проекти и партньорства, за да помогне на YNV Group да прерасне в многомилионна компания в Европа, Америка, Азия и Африка. Експерт по ръст на приходите, бизнес развитието и инвестициите, тя е запозната с България, тъй като е живяла, учила и работила в София през цялата си кариера.

Пред годините, Антония е придобила опит в областта на финансовото планиране; управлението и анализа; бюджетиране; сливания и придобивания; одиторски дейности и международни данъчни стратегии. Работила е в областта на търговията, недвижимите имоти и технологиите. Тя е магистър по счетоводство и финанси от УНСС и е сертифициран ERP финансов консултант.


За повече информация за Everty, посетете www.everty.com/bulgaria

Открийте компанията в LinkedIn.

 

За допълнителна информация и медийни запитвания:

Димитър Манлиев, PR Мениджър, MSL София,

dimitar.manliev@msl.bg, тел.: + 359 896 786 736

 

За Perform Business Center

Perform Business Center е бизнес сграда от клас А в центъра на София, България. Оборудван с модерни системи и технологии, центърът предлага на наемателите и посетителите безопасна и комфортна работна среда в сърцето на града. Разположен на площад „Позитано“, той предлага гъвкави офис пространства, луксозни пентхаус апартаменти и паркоместа в своето пространство от 36,600 m², разпределени на 10 приземни етажа и 5 подземни нива. Първата основна придобивка на Everty, централното местоположение на Perform Business Center, гъвкавото оформление и многото удобства го правят фаворит за местни и международни компании.

За повече информация, посетете www.everty.com/bulgaria/performbusinesscenter

За Everty

Everty е глобална компания, която притежава, развива и управлява търговски, жилищни, хотелиерски активи и имоти със смесено предназначение от клас А в Америка, Европа, Африка и Азия. Компанията се стреми да изгражда дългосрочна стойност и да създава модерни и жизнени пространства, които вдъхновяват творчеството, подкрепят сътрудничеството и насърчават социалната връзка.

В България, Everty притежава и управлява Perform Business Center и е ангажирана да придобива, развива и ръководи ексклузивно портфолио от имоти в най-добрите локации в София и цялата страна.

За повече информация, посетете www.everty.com/bulgaria

За YNV Group

YNV е международна група от компании, която специализира и инвестира в разрастващ се брой сектори – технологичен, недвижими имоти и образователен. Групата постоянно търси нови пазарни възможности, които добавят стойност за нейните компании и оказват позитивно влияние за акционерите и държавите, в които присъства. За повече информация, моля посетете www.ynvgroup.com.

 

Antoniya Yordanova_Everty.jpg 50 KB Everty Bulgaria_New Chief Investment Director_05.07.2021.docx 31 KB Everty_Perform Business Center (2).jpg 2 MB Everty_Perform Business Center.jpg 7 MB

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България