Една услуга на Viber, която не използвате, но би могла да ви спести пари

Една услуга на Viber, която не използвате, но би могла да ви спести пари

Viber Out е тук, за да предостави висококачествени и достъпни международни разговори по време на предстоящия празничен сезон и отвъд него

Viber има перфектното решение за всеки, който обича да пътува, да прави бизнес с международни пазари или живее (или има роднини) в чужбина. 

Добре дошли във Viber out - услуга, вдъхновена от нуждата за висококачествени, достъпни и сигурни локални и международни обаждания. Viber Out е базиран на (VoIP), технология, която позволява пренасянето на глас (телефония) благодарение на инфраструктурата на интернет. Услугата  ви позволява да се обаждате на стационарни и мобилни телефони от всички краища на света, дори ако човекът от другата страна на линията не използва Viber. Позвъняването се извършва през приложението на Viber и бива прието като нормално телефонно обаждане. Всичко, което е необходимо, е да закупите кредит или абонаментен план, който ви предлага разнообразие от опции за позвъняване и осигуряване на стабилна интернет връзка. 

За да докаже колко лесно е да поддържате връзка с някого без да бъркате надълбоко в месечния си бюджет, новогодишното предложение на Viber Out, стартиращо от 23-и до 30-и декември, ще ви позволи да получите допълнителни минути напълно безплатно, когато презареждате баланса си. Офертата е описана подробно на вашия ViberOutCredit екран (както и ТУК) от датата на стартиране.

Story image

Повече от милион български граждани живеят извън страната, разпръснати сред голям брой държави, включително тези на Балканите, Европейския Съюз, САЩ, Англия и Канада. Българите обичат да държат връзка с близките си в чужбина, но харесват и да пътуват до екзотични дестинации по време на празниците. От ноември миналата година до ноември тази година, Viber регистрира ръст от 10% в използването на услугата Viber Out  в България. Според вътрешни данни на компанията, тази година българите са провели най-много обаждания през Viber Out по време на Нова Година и през лятото  посредством кредити, както и международния абонаментен план на Viber. Втората опция им дава възможността да провеждат обаждания до всички мобилни и стационарни телефони в 60 държави по целия свят за 5,99 долара на месец с опцията да прекратят абонамента си по всяко време. Държавите, които са били най-популярни сред българите за провеждане на разговори тази година, са Англия, Сърбия, Египет и Филипините.

Докато инвестира в подобряването на някои от своите ключови функционалности, Rakuten Viber, едно от най-големите комуникационни приложения в света, винаги се стреми да предлага на потребителите си нови важни услуги и атрактивни оферти. От платформа за разговори, Viber се превърна в супер-приложение, което специализира в изпращането на съобщения, но постоянно предлага нови функционалности, които отговарят на всички потребителски нужди. От забавни филтри с добавена реалност (AR) и впечатляващи стикери, с които да разнообразите чатовете си, до шанса да се възползвате от чатботове и разплащателни услуги, които да направят живота ви по-удобен.


За Rakuten Viber

В Rakuten Viber свързваме хората, без значение кои са и откъде са. Нашите потребители по света имат достъп до разнообразие от функционалности като индивидуални съобщения, видео обаждания, групови чатове, актуализации и дискусии с техните любими марки и известни личности. Ние предоставяме на нашите потребители сигурна и свободна среда, където да споделят емоциите си.

Rakuten Viber е част от семейството на Rakuten Group, световен лидер в електронната търговия и финансовите услуги. Rakuten Viber е официален партньор на NBA Golden State Warriors за изпращане на съобщения и разговори.

0112_Viber Out_press release.docx 53 KB
Румяна Танчева Senior PR мениджър, MSL Sofia

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България