,,Добрите Пожелания" на Publicis Groupe

,,Добрите Пожелания" на Publicis Groupe

С помощта на специален гост, Морис Леви и Артур Садун насочват вниманието към борбата с рака, причинен от човешкия папиломавирус

2022-а година беше блестяща за Publicis на всеки фронт. Вместо да отпразнува своите постижения, Групата използва влиянието на ежегодните си новогодишни видео пожелания, за да създаде осведоменост около човешкия папиломавирус (HPV).

Въпреки че 80% от хората могат да се заразят с HPV в някакъв момент от живота си, прекалено дълго време видовете рак, причинени от този вирус, са прикривани, смятани за срамни и пазени в тайна. По този начин, са го превърнали в широко разпространен тих убиец.

Тази тема е особено лична за главния изпълнителен директор на Publicis Groupe, Артур Садун, който беше диагностициран и лекуван от рак, причинен от човешки папиломавирус, по-рано тази година.

HPV е свързан със значително повишаване в заболеваемостта от рак при мъже и жени, въпреки наличността на високоефективна ваксина. Докато някои държави правят ваксинацията на млади хора срещу вируса свой приоритет, информираността около ​ заболяването е все още сравнително ниска сред населението в световен мащаб.

Kъм тазгодишните „Пожелания“ на Морис и Артур се присъединява специален гост, който също е минал през рак, причинен от човешкия папиломавирус, за да насърчи всички в Publicis, и отвъд Групата, да предпазят себе си и близките си от това лечимо заболяване. Във видеото тук може да видите тазгодишните „Пожелания“.

Видео пожеланията на Publicis Groupe за 2023 са направени от Le Truc в партньорство с Prodigious.

 

За HPV

Човешкият папиломавирус (HPV) е често срещана група вируси, свързана с няколко типа рак, включително почти 100% от случаите на рак на маточната шийка, 90% от тези на рак на ануса и 60% от случаите на орофарингеален рак (рак на задната част на гърлото). Повечето хора, до 80% - без значение от етнос, раса и пол – са в риск от заразяване с HPV през живота си. HPV се предава лесно от човек на човек поради малкото си осезаеми симптоми. Все още няма лечение на самия вирус. Единственият надежден метод за предпазване от HPV е ваксинацията, която може да превантира най-разпространените видове инфекции. Образоването и информираността са първите стъпки към намаляване на риска от заразяване. Ранното поставяне на ваксината дава по-големи шансове за предпазване от заразяване. Ваксинацията е възможна до 45 годишна възраст в някои държави, сред които САЩ и Австралия. За повече информация за HPV и видовете рак, провокирани от вируса, отидете тук.

 

About Publicis Groupe - The Power of One

Publicis Groupe е лидер в комуникациите в глобален план и в България и предлага цялостен модел на работа  – от стратегическо консултиране до ефективно изпълнение, съчетавайки маркетинг и дигиталната бизнес трансформация. Publicis Groupe партнира на клиентите в тяхното бизнес развитие, като осигурява централизиран достъп до експертизата на екипите и акцентира върху персонализираните и индивидуални маркетингови решения. 

PUBLICIS GROUPE 2022 WISHES FINAL BG.docx 92 KB

 

Publicis Groupe България
относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България