Бургас и Стара Загора са най-новите градове на картата на Glovo в България

Бургас и Стара Загора са най-новите градове на картата на Glovo в България

 

От 21 април, най-бързо развиващото се приложение за доставка на услуги – Glovo, е вече достъпно за жителите на Бургас и Стара Загора, които ще имат възможност да купуват, получават или изпращат всичко, което искат в техния град. След София, Пловдив, Варна, сега Бургас и Стара Загора са най-новите градове, в които Glovo разширява дейността си в България. Предстои да бъдат обявени и други градове в страната.

 

Жителите на Бургас и Стара Загора ще имат достъп до своя град от домовете си, като купуват различни видове продукти и се възползват от възможно най-кратко време за доставка. За да улесни това обещание, Glovo си партнира с местни ресторанти и национални вериги като Mcdonald`s, Starbucks и KFC, супермаркети, цветарски магазини, аптеки и други видове обекти, които вече са видими в приложението или предстои да бъдат включени допълнително.

 

Glovo е marketplace платформа, която позволява на потребителите да поръчват, изпращат и получават всичко, което предпочитат. В приложението има предварително зададени категории, от които потребителите могат да избират в зависимост от това какво искат да поръчат: „Храна“, „Супермаркети“, „Здраве&Красота“, „Магазини“ – категории, чрез които те могат да направят своите поръчки и ​ да бъдат доставени след минути. В допълнение, с бутона „Друго“, потребителите могат да поръчват абсолютно всичко в града си, като декоративни предмети или спортни стоки от любимите си магазини.

 

Категорията „Куриер“ се използва от потребителите за изпращане на всякакъв вид пакети или писма в града във възможно най-кратък срок. Тази услуга позволява доставяне на документи или забравени лични вещи у дома, в офиса или при приятели, като очила, ключове, спортни чанти и други.


 

 

За Glovo

Glovo е приложение за доставка на разнообразни стоки, чиято мисия е да даде на всички лесен и бърз достъп до всичко в града, в който се намират. Основана в Барселона, компанията оперира в над 750 града в 21 държави, включително регионите на Европа, Близкия изток, Африка и Латинска Америка. Приложението свързва потребителите с ресторанти, вериги за хранителни стоки, аптеки и магазини, а също така включва категория „Друго“, която позволява на потребителя да поръча всичко, което иска.

За повече информация, посетете: http://about.glovoapp.com/en/

 

Glovo opening_Burgas & Stara Zagora_28.04.21.docx 34 KB Glovo_Logo.jpg 593 KB Glovo (1).jpg 827 KB Glovo (2).jpg 971 KB

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България