Брилянтин: Възход на розовите дами тази пролет, само по SkyShowtime

Брилянтин: Възход на розовите дами тази пролет, само по SkyShowtime

Музикалната поредица от десет епизода с участието на Мариса Давила и Шайен Изабел ще бъде достъпна за стрийминг само в SkyShowtime тази пролет

Произведена от Paramount Television Studios, поредицата „Брилянтин: Възход на розовите дами“ ще се излъчи по SkyShowtime тази пролет.

Действията в музикалната поредица се развива четири години преди оригиналния „Брилянтин“; през 1954 г., преди рокендролът да властва, преди T-Birds да са най-готините в училището, четирима отегчени и отхвърлени от обществото души се осмеляват да се забавляват по собствен начин, предизвиквайки морална паника, която ще промени Райдел Хай завинаги.

Освен Мариса Давила като Джейн и Шайен Изабел Уелс като Оливия, актьорският състав включва Ари Нотартомазо като Синтия, Триша Фукухара като Нанси, Шанел Бейли като Хейзъл, Мадисън Томпсън като Сюзън, Джонатан Нийвс като Ричи, Джейсън Шмид като Бъди, Максуел Уитингтън- Купър като Уоли и Джаки Хофман като помощник директор Макгий. 

Сценарист и изпълнителен продуцент е Анабел Оукс („Нетипично“, „Прозрачно“), която също така е шоурънър и режисьор. Марти Боуен и Уик Годфри са изпълнителни продуценти за Temple Hill, Адам Фишбах също е изпълнителен продуцент, а Алетея Джоунс („Създаден за любов“, „Кукленско лице“, „Зло“) режисира пилотния епизод, както и още два епизода и е изпълнителен продуцент. Ерик Фейг и Сами Ким Фалви са изпълнителни продуценти чрез PICTURESTART, а продуцент е Грейс Гилрой. Хореографията е на Джамал Симс, който също режисира, а музиката е на номинирания за награда ГРАМИ и изпълнителен музикален продуцент Джъстин Транте.

Услугата SkyShowtime е достъпна директно за потребителите чрез приложението SkyShowtime на устройства с Apple iOS, tvOS, Android , устройства с Android, Android TV, Google TV и LG TV и чрез уебсайта: www.skyshowtime.com. Месечната цена на SkyShowtime е 3,99 евро.

 

За повече подробности посетете:  

Уебсайт: www.skyshowtime.com   

Новини: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Относно SkyShowtime

SkyShowtime е популярна услуга за стрийминг в Европа, която стартира на над 20 пазара, обхващайки над 90 милиона домакинства. Вече се предлага в Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Дания, Финландия, Унгария, Косово, Черна гора, Северна Македония, Норвегия, Холандия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения и Швеция. Андора и Испания ще стартират на 28 февруари 2023 г.

Като съвместно начинание на Comcast и Paramount Global, SkyShowtime предлага най-доброто забавление, филми и оригинални поредици от емблематичните марки Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock. SkyShowtime също така ще бъде дом на редица ексклузивни местни продукции, както и оригинални поредици на SkyShowtime.

 

Лора Лазарова PR Consultant, MSL Sofia
GreaseRiseOfThePinkLadies_Media-Alert_220223.docx 547 KB GreaseRiseOfThePinkLadies_Media-Alert_220223.jpg 198 KB

 

 

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България