Александър Йорданов е новият генерален мениджър на Glovo България

Александър Йорданов е новият генерален мениджър на Glovo България

 

Glovo, една от водещите световни платформи за доставка на различни продукти, има удоволствието да обяви назначението на Александър Йорданов като нов генерален мениджър на компанията в България. Той ще отговаря за управлението на Glovo в страната, развивайки местния пазар за бързи доставки в областта на електронната търговия.

Александър Йорданов притежава богат управленски и бизнес опит. Зад гърба си има 17 години опит в бизнес планирането, управлението и лидерството. През всички тези години той работи за мултинационални компании като IBM, Capita и Bain & Company в Лондон, Великобритания, където завършва и своето образование.

Александър Йорданов
Александър Йорданов
„Много съм развълнуван да бъда част от фантастичния екип на Glovo, защото като компания сме наистина отдадени да представяме нашият глобален опит, високоефективна партньорска мрежа и разнообразието от продукти и услуги, които предлагаме. Очаквам с нетърпение да продължа добрата работа, която сме свършили досега в България, на пазар, който е много жизнен и пълен с обещаващи перспективи. В страната има голям потенциал за растеж и ще направим всичко възможно, за да осигурим качествено потребителско изживяване и иновации в бързата търговия.”, споделя Александър Йорданов.

Новият генерален мениджър на Glovo има MBA от INSEAD, бакалавърска степен по математика и икономика от Университета в Бристол, както и магистърска степен от Manchester Business School.


За Glovo

Glovo е иновативно мобилно приложение за доставка на разнообразни стоки, което свързва потребителите с ресторанти, аптеки, вериги за хранителни стоки и магазини, и също така включва категория „всичко“, която позволява на хората да поръчват всичко, което пожелаят в техния град. Основана през 2015 г. в Барселона, Glovo е технологична компания, ориентирана към въздействието, която оперира на 25 пазара и в повече от 1300 градове в Южна Европа, Централна Азия и Африка. Нашата визия е да предоставим на потребителите лесен достъп до всичко в техния град, така че да се наслаждават на това, което искат, когато го искат, където го искат.

 

За повече информация, моля посетете: http://about.glovoapp.com/en/

Glovo_New General manager_Bulgaria_10.03.2022.docx 33 KB AlexanderJordanov.jpg 87 KB glovo-logo.png 38 KB

 

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България