Акценти през юни в SkyShowtime

Акценти през юни в SkyShowtime

Акцентите през юни_SkyShowtime.pdf 311 MB

С удоволствие споделяме и официалния трейлър и ключовите визии за дългоочаквания втори сезон на Star Trek: Strange New Worlds, който ще можете да гледате единствено по SkyShowtime от 16 юни. ​

Star Trek: Strange New Worlds е базиран на годините, в които капитан Кристофър Пайк командва американския кораб "Ентърпрайз". В сериала участват любимите на феновете Ансън Маунт като капитан Кристофър Пайк, Ребека Ромийн като Номер Едно, Итън Пек като научния офицер Спок, Джес Буш като медицинската сестра Кристин Чапъл, Кристина Чонг като Лаан Нуниен-Сингх, Селия Роуз Гудинг като кадет Ньота Ухура, Мелиса Навия като лейтенант Ерика Ортегас и Бабс Олусанмокун като д-р М'Бенга.

Във втория сезон се завръщат и специалната гост-звезда Пол Уесли в ролята на Джеймс Т. Кърк и новото попълнение Карол Кейн в постоянна роля като Пелия. Сериалът проследява капитан Пайк, научния офицер Спок и Номер Едно в годините преди капитан Кърк да поведе U.S.S. Enterprise, докато те изследват нови светове из галактиката.

Първият сезон на Star Trek: Strange New Worlds е достъпен за гледане сега, ексклузивно по SkyShowtime.

Новият трейлър е достъпен тук: https://youtu.be/9v_GqBXNdjQ

Изображенията са налични тук

 

За SkyShowtime

SkyShowtime е следващата страхотна услуга за стрийминг в Европа. Съвместно начинание на Comcast и Paramount Global, SkyShowtime предоставя най-доброто развлечение от Холивуд и местни продукции, събрани на едно място.

От филми и оригинални сериали на емблематичните марки Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock до оригинални сериали на SkyShowtime, платформата е мястото за висококачествено развлечение в Европа. ​

Услугата SkyShowtime бе стартирана по-рано тази година и е налична на следните пазари: Албания, Андора, Босна и Херцеговина, България, Дания, Испания, Косово, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Северна Македония, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Финландия, Хърватия, Черна гора, Чехия и Швеция. ​ Услугата се предлага от избрани доставчици на телевизия на някои пазари, а също така е достъпна и чрез Apple iOS, tvOS, устройства с Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, смарттелевизори Samsung и в мрежата.

Лора Лазарова Senior PR Consultant, MSL Sofia

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България