Акценти през март в SkyShowtime

Акценти през март в SkyShowtime

Подробности за съдържанието през март:

Акценти през март в SkyShowtime.pdf 6 MB

За SkyShowtime

SkyShowtime е следващата страхотна услуга за стрийминг в Европа, налична на над 20 пазара и обхващаща над 90 милиона домакинства. Вече се предлага в Албания, Андора, Босна и Херцеговина, България, Дания, Испания, Косово, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Северна Македония, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Финландия, Холандия, Хърватия, Черна гора, Чехия и Швеция.

Съвместно начинание на Comcast и Paramount Global, SkyShowtime предоставя най-добрите развлечения, филми и оригинални сериали на емблематичните марки Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock. SkyShowtime ще бъде дом и на редица ексклузивни местни продукции, както и на сериали с марката SkyShowtime Original.

Лора Лазарова Senior PR Consultant, MSL Sofia

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България