26-ият Golden Drum отново в партньорство с MSL

26-ият Golden Drum отново в партньорство с MSL

Един от най-престижните творчески конкурси в Европа, включен и в класацията на WARC, покани MSL да поеме ролята на официален PR партньор за четвърта поредна година

Мрежата от агенции на MSL ще отговаря за провеждането на цялостни комуникационни дейности на 15-те пазара в Централна и Източна Европа - Хърватия, България, Чехия, Финландия, Гърция, Унгария, Италия, Черна гора, Северна Македония, Полша, Сърбия, Словакия, Румъния, Русия и Турция.

По този проект MSL ще си кооперира с партньорските агенции и местните офиси на Publicis Groupe, които вече имат опит от предишните издания на фестивала. Те с нетърпение очакват да бъдат част от голямата промяна, която Golden Drum обяви. Фокусът на 26-тото издание се обръща към Creativity 4 Change.

Story image
„Щастливи сме, че можем да бъдем част от фестивала Golden Drum! С опита, който имаме, подкрепяйки предишните издания на Фестивала, очакваме с нетърпение да популяризираме още повече положителния имидж на надпреварата” - казва Зофия Бугайня-Каспейк, директор "Бизнес развитие" на MSL в Централна и Източна Европа.

Славой Жижек, един от най-публикуваните философи от началото на 21-ви век, се присъединява тази година към състава на лекторите на фестивала Golden Drum 2019.

Той е международен директор на Института по хуманитарни науки в колежа Бъркбек на Лондонския университет и изтъкнат учен в университета Кюнг Хи (Сеул), както и старши изследовател в катедрата по философия на Факултета по изкуства на Университета в Любляна.

Съчетавайки класическата немска философия с лаканианската психоанализа, неговата мисъл се движи от най-взискателните философски висоти до радикалната критика на съвременния капитализъм. Философът и културен теоретик е известен с това, че се занимава с теми в областта на психоанализата, политиката и популярната култура, подправени с провокативния му стил и отличителен хумор.

Славой Жижек ще говори като заключителен лектор в първия ден на Фестивала, който ще се проведе между 17-18 октомври 2019 г., в красивия крайбрежен град Порторож, Словения.

Сцената на Golden Drum ще посрещне около 40 международни лектори, които ще говорят за действия, които водят до положителна промяна в различни области и ще насочат фокуса към реклама за по-доброто на утрешния ден.

26-ите Golden Drum награди представят: Най-доброто от наградата Genius Loci

Local spirit групата, преименувана на Genius Loci / Local spirit е категория, която подчертава и чества отличителните култури. Най-доброто от Genius Loci ще бъде отличено за първи път от журито „ЗАЩО“ и ще бъде наградена най-добрата работа с отличителен местен дух, въведена в групата Local Spirit / Genius Loci.

 Конкурсът Golden Drum все още е разделен на два основни раздела: „КАКВО“и „ЗАЩО“. Всеки от тях е разделен на групи и категории, които отразяват най-новите тенденции в рекламната и творческата индустрия: Филм, Печат, OOH (Извън дома), Аудио, Digital & Mobile, Дизайн, Иновации, Занаяти, Интеграция, Активиране, Изграждане на марка, Функционална ефективност, Съдържание, Ангажираност, Genius Loci / Local spirit и Социално благо.

 Подаването на кандидатури в WARC включва конкурса, който е до 13 август 2019 г.. Тогава е и крайният срок за ранни заявки. MasterCard, партньор на второто издание на фестивала, дава възможност за още по-благоприятни цени и плащания безконтактно тази година.


КЛЮЧОВИ ДАТИ:

Краен срок за подаване на кандидатури: 13 август 2019 г., 24.00 ч.

Краен срок за подаване на кандидатури за Young Drummers Competition: 10 септември 2019 г., 24.00 ч

Ранна регистрация на делегати: 13 август 2019 г.,до 24.00 ч.

Обявяване на избраните кандидатури: сряда, 16 октомври 2019 г.

Гала церемония по награждаване на Golden Drum: петък, 18 октомври 2019 г.,20.30ч.

Провеждане на 26-ия фестивал Golden Drum: 17-18 октомври 2019 г.

Повече за фестивала Golden Drum на www.goldendrum.com

Вижте наръчника за участие в https://goldendrum.com/wp content/uploads/2019/06/26_Golden_Drum_EntryHandbook.pdf

Достъп до регистрационната система: https://engine.goldendrum.com

Регистрация за акредитация на медиите е на адрес: https://engine.goldendrum.com/accreditation

Медийният пакет е достъпен на адрес: https://goldendrum.com/inc/uploads/2019/06/26GD_MediaKit.pdf

Медийни материали за изтегляне са на адрес: https://goldendrum.com/press/media-materials

Press release_The 26th Golden Drum to partner with MSL.docx 1 MB
Румяна Танчева Senior PR мениджър, MSL Sofia

 

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България