20-тото юбилейно издание на „Мениджър за един ден 2022: Силата на един екип“ ще се състои на 10 май

20-тото юбилейно издание на „Мениджър за един ден 2022: Силата на един екип“ ще се състои на 10 май

 

„Мениджър за един ден“ става на 20 години! Вече две десетилетия инициативата успява да достигне до хиляди младежи от цялата страна, да ги вдъхнови по пътя на кариерното им ориентиране и професионаланта им реализация.

Датата, на която „Мениджър за един ден“ ще изгрее за 20-ти път, е 10.05.2022 г. За тези две десетилетия инициативата на JA Bulgaria достигна до над 36 000 ученици от цялата страна и присъедини към идеята над 5000 ръководители, които по един или друг начин се почувстваха ангажирани с този ден на кариерното развитие. 20 години или над 39 000 часа на всеобщи усилия да оставим трайна следа в развитието на младежите!

По случай юбилейното си издание JA Bulgaria изгражда нова визия и концепция, устойчива на предизвикателствата на деня и в същото време, позволяваща на ученици и студенти от цялата страна да се присъединят към това мащабно събитие за кариерно развитие. Инициативата ще се проведе в неприсъствен (онлайн) и присъствен формат (при спазване на всички мерки за безопасност, осигурени от компаниите-домакини). Това от своя страна позволява на повече участници да се включат от комфорта на дома си – от най-различни краища на България и дори зад граница. Мисията, както винаги, е една – в рамките на един ден ученици, студенти и младежи да бъдат вдъхновени и да се докоснат до мечтаната професия, благодарениена всички институции и бизнеси, които с готовност отварят вратите си пред осъществяването ѝ.

През тази юбилейна, 20-та година, инициативата е с изцяло нов облик – уебсайт и лого, изработени в партньорство с Nploy, и още по-големи надежди в бъдещото успешно реализане на децата на България. Защото с помощта на любезните домакини на инициативата тази година, младежите ще получат вдъхновение и безценна насока в професионалната си ориентация и ще могат да направят по-осъзнат избор как да продължат реализацията и развитието си.

Темата на „Мениджър за един ден 2022“ е „Силата на един екип“. Защо ли? Живеем във времена, в които предизвикателствата са непредстазуеми и многобройни. Нужна е адаптация в сегашната динамична обстановка. Но следейки световните тенденции, наблюдаваме как един разнороден екип успява да бъде по-успешен и адаптивен към промените на деня. Сборът от различни личности и професионалисти обикновено предлага повече нестандартни решения, повишена ефективност, гъвкавост, по-добра креативност и осигурява по-голям шанс за излизане от познатите похвати, независимо от трудностите. Именно с такива разнородни и цветни екипи ще се запознаят и участниците в инициативата тази година, което ще ги вдъхнови още повече да открият своята уникална сила и мечтан колектив.

JA Bulgaria винаги са следвали метода „учене чрез правене“ и в „Мениджър за един ден“ също насърчават този елемент на принципа 70% споделяне на знания от домакините, 30% споделяне на решения от участниците. Това са и двете основни роли в този специален ден:

Ролята на компаниите-домакинии институциите – да вдъхновят, да споделят добри практики, да покажат силата на екипа си и значението на взаимодействието помежду им. И от друга страна – ролята на участниците – да получат нови знания, да опознаят отблизо спецификата на дадена професия, да изразят мнение по интересни теми, да генерират решения на казуси.

Запишете се за участие в „Мениджър за един ден: Силата на един екип“ още сега! Попълнете регистрационната форма в чисто новия сайт и бъдете част от „Мениджър за един ден 2022“ – денят, който се превръща в трамплин към нови знания, практики и хоризонти!

Запишете се за участие в МЕД 2022 като компания-домакин на: http://mfd.jabulgaria.org. Желаещите да бъдат домакини и да приемат ученици и студенти в „Мениджър за един ден 2022“, могат да активират профилите си в системата и да обявят позиции до 25 март.

Официален комуникационен партньор на инициативата е Publicis Groupe България. Медийни партньори на "Мениджър за един ден 2022" са bTV Media Group, Мениджър, Economy.bg и The Recursive.

Story image

За JA Bulgaria:www.jabulgaria.org

Вече над 24 години JA Bulgaria е водеща нестопанска международна организация у нас, с утвърдена репутация в предоставянето на иновативно и модерно образование от най-ранна възраст до университета.

Портфолиото от образователни продукти и услуги включва програми в 3 тематични области: предприемачество, финансова грамотност и умения за работа. JA използва т.нар. прогресивен или надграждащ предишните етапи модел на образование („от АБВ до PhD“), чрез който устойчиво се изгражда ключовата компетентност предприемчивост и инициативност. Образователната философия на JA се базира на методите на учене чрез правене и смесено обучение (blended learning) с използване на дигитализирано интерактивно съдържание и високи технологии. Бизнес моделът на организацията се отличава с тясно сътрудничество с бизнеса и хората от практиката, които участват в създаването и предоставянето на образователно съдържание, обучение и услуги, както и разработването на политики в областта на образованието и предприемачеството. Екипът на организацията вярва и работи за каузата „От предприемчиви хора към щастлива нация“.

JA Bulgaria е член на JA Worldwide и JA Europe и годишно достига до 40,000 ученици и студенти от 450 населени места в страната.

За контакти:

Васил Димитров – Мениджър партньорства и маркетинг, JAB

Телефон: +359 879 635 690 ​ ​ Email: Vassil.dimitrov@jabulgaria.org

Александра Цанкова ​ - Специалист ПР и Социални медии, JAB

Email: Alexandra.tsankova@jabulgaria.org

PR JAB MFD 2022 - JOIN US 2022 Kick Off 01 - FINAL.docx 778 KB JAB MFD 20 years logo.jpg 105 KB MFD 2022.png 221 KB

 

 

 

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България