100W HONOR SuperCharge технология при HONOR Magic4 Pro — безжично зареждане, конкуриращо се с възможностите през кабел

100W HONOR SuperCharge технология при HONOR Magic4 Pro — безжично зареждане, конкуриращо се с възможностите през кабел

Глобалната технологична марка HONOR представи на Световния мобилен конгрес 2022 най-новата си смартфон серия с флагман устройства - HONOR Magic4. Предприемайки огромен скок в технологията за безжично зареждане, HONOR потвърди захранването на смартфона HONOR Magic4 Pro със 100W безжична HONOR SuperCharge технология, в допълнение към класическото 100W жично зареждане. Предоставяйки опцията за безжично захранване, която е толкова стабилна и завладяваща, както кабелното зареждане, HONOR Magic4 Pro се отличава спрямо други съществуващи смартфони на пазара.

HONOR Magic4 Pro е първият смартфон на компанията с въпросната 100W безжична HONOR SuperCharge технология, която успява да зареди устройството до 50%, само за 15 минути.

Story image

Възприемането на технологията за безжично зареждане нараства в световен план, защото потребителите търсят гъвкавост да работят отвсякъде и се нуждаят от целодневна свързаност на своите смартфони. Често срещано решение за увеличаване на скоростта при безжичното зареждане, е да се увеличи входното напрежение, което обаче води до генериране на топлина. Поради това много производители се въздържат от разработването на решения за подобно безкабелно зареждане, които могат да се конкурират с плъг-ин или кабелни зарядни устройства.

HONOR предлага иновативно решение, което подобрява ефективността на зареждане като гарантира, че устройството не се нагрява прекомерно. 100W безжична HONOR SuperCharge концепция използва микро-намотна технология с 3.5uH (номинално работно напрежение), която генерира с 60% по-малко съпротивление, за да минимизира топлината. Технологията разполага и с нова безжична подложка за зареждане, която поддържа 40% увеличение на обема на въздуха за бързо разсейване на топлината, като обезпечава нормалната температура на устройството.

 

За допълнителна информация за медии:

Димитър Манлиев, MSL, тел. 0896786736, dimitar.manliev@mslgroup.com


За HONOR

HONOR е водещ световен доставчик на смарт устройства. Той е посветен на това да се превърне в глобална емблематична технологична марка и да създаде нов интелигентен свят за всеки, чрез своите продукти и услуги. С непоколебим фокус върху научноизследователската и развойна дейност, компанията се ангажира с разработването на технология, която позволява на хората по целия свят да надхвърлят възможностите, давайки им свободата да постигат и правят повече. Предлагайки широка гама от висококачествени смартфони, таблети, лаптопи и носими устройства за всеки джоб, портфолиото на HONOR от иновативни, първокласни и надеждни продукти, позволява на хората да станат по-добра версия на себе си.

 

За повече информация, посетете глобалния сайт на HONOR www.hihonor.com ​ или локалните страници в социалните медии:

https://www.facebook.com/BulgariaHonor

https://www.instagram.com/honor_bulgaria/

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial ​ ​

 

Wireless Charging_HONOR Magic4 Pro_Press Release_18.03.22.docx 34 KB

 

 

относно MSL Sofia

MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. Агенцията се специализира в създаването на въздействащи PR кампании, за да постигне ефективни резултати за бизнеса и хората. Експертите в MSL са модерни комуникатори, които изграждат брандове и личности на утрешния ден, за да помогне на бизнеса на клиентите да бъде по-въздействащ. Страстта ни за PR развива това, което правим и искаме да постигнем в индустрията.

MSL Sofia е PR силата в Publicis Groupe България, една от водещите и най-големи групи на пазара.

MSL Sofia
бул.България 118, бизнес център Abacus, ет.5
София 1618, България